Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolka234a

Czy urzad skarbowy ma wglad ko konta osobistego?

Polecane posty

Gość mariolka234a

Moje pytanie wynika z tad ze moja corka w umowie ma prace na pol etatu,a w praktyce ma etat, i co miesiac sama wplaca pieniadze na konto przez wplatomaty.Martwi mnie ze skladki sa odprowadzone z 1/2 etatu,a druga polowa to kasa na "czarno", czy jesli fiskus to sprawdzi,to jak sie wytlumaczyc,czy grozi grzywna?

Gość hm tak se myślę..............
tajemnica bankowa...

najpierw to musiał by skądś się dowiedzieć że córka robi na czarno aby mieć podstawę do tego aby móc nakazać bankowi ujawnienie tych danych

Gość jkashc
to zarabia az takie duze pieniądze ze sie us moze przyczepić ?

Gość 34 latek :-)
To proste: dostała od sponsora za trzaśnięcie gałeczki w jego aucie. Bliższych danych o nim brak :classic_cool:

Gość prowadzę fikcyjną firmę
Chyba ma, ale nie sprawdzają jeśli nie mają powodów.... a córka dobrze robi, trzeba rżnąć ten złodziejski kraj na każdym kroku!😠

Gość iiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaas
Jeżeli US wystąpi do banku z "prośbą" o udostępnienie danych to bank ma obowiązek takowe dane udostępnić. Więc jest to możliwe. Córka zawsze może udowodnić, że druga część kwot pochodzi z innego źródła, np. od Pani :)

Gość mariolka234a
nie zarabia kokosow,ale interesuje mnie to czy fiskus kontroluje kto ile w rzeczywistosci zarabia,ale z tego co wyczytalam to tylko jak sa jakies podejrzenia,do danej osoby