Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdfsdfsd

Czy miedzy sesją a sesją poprawkową jest tydzień przerwy?

Polecane posty

Gość sdfsdfsdfsd

zawsze tak jest?

Gość sdfsdfsdfsd
up

Gość fsdgdf
zależy od uczelni u mnie nie dość że każda sesja trwa mniej niż tydzień to jeszcze mamy tylko 3 dni ferii :o

Gość yukki
u nas w L. 11 kończy się sesja a 12-go zaczyna się poprawkowa

Gość elkiuytyyu
u mnie jest

Gość sdfsdfsdfsd
a jeśli w rozkładzie zajęć tak jest to uczelnia musi tego przestrzegać?

Gość fsdgdf
niekoniecznie musi przestrzegać np. dziekan wydziału może wydać nowe rozporządzenie wyłącznie dla tego wydziału, jeśli np. zaistnieje potrzeba, aby skończyć wcześniej semestr letni

Gość Rdzeszrwsez
Dziekan?! Rozporządzenie?! O czym ty pi...lisz? Rok akademicki planowany jest przed jego rozpoczęciem przez Rektora! Nazywa sie to "organizacja roku" i tam wszystko jest napisane -kiedy wolne, kiedy ferie, kiedy święta, kiedy sesja zimowa, kiedy letnia, kiedy poprawkowa. Dziekan ewentualnie dodatkowo moze dać godziny dziekanskie. Tyle...

Gość fsdgdf
na mojej uczelni dzieją się różne rzeczy, uwierz mi :classic_cool: w trakcie roku stwierdzili, że trza by zacząć remontować wydział latem nieco wcześniej, bo się nie wyrobią do października, no i pozbawili nas sesji poprawkowej umieszczając ją w trakcie nowego semestru :D

Gość sdfsdfsdfsd
jestem na pierwszym roku i nie wiem jak to jest :/ wiem, że na bank będę pisać jeden egzamin w sesji poprawkowej i teraz nie wiem czy będzie ten tydz. przerwy czy nie ;/ wykładowcy mogą sobie 'olać' to rozporządzenie i zrobić poprawkę w tej przerwie?

Gość fsdgdf
nie miałam jeszcze do czynienia z pogwałceniem zasad przez wykładowcę na niekorzyść własną jak również studenta mających oboje święte prawo do wypoczynku po ciężkiej sesji nadane im odgórnie przez władze uczelniane :classic_cool:

Gość zlosliwachorowitka
zobacz sobie kalendarz akademicki na stronie interntowej uczelni. U mnie kazdy mial tydzien ferii a egzaminy poprawkowe mialy byc zdane do okreslonej daty ktora najczesciej byla do konca lutego. (sesja byla na przelomie sty-lut.)

Gość zlosliwachorowitka
czyli "egzaminy" zdawalo sie juz w nowym semestrze ;)

Gość sdfsdfsdfsd
no właśnie ja tak mam, że jest rozpiska i sesja trwa do 11lutego sesja poprawkowa od 18.02 do 24.02 Czyli uważacie, że na bank nikt sobie tego nie oleje? bo nie wiem czy planować sobie ferie na ten czas :)

Gość fsdgdf
skoro do tej pory nikt wam żadnych zmian w harmonogramie nie ogłosił ani sami niczego z nikim pokątnie nie ustalaliście, to myślę, że wasze ferie się odbędą ;)