Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Berry sweet

Do kobiet które miały okres/krwawienie w ciazy

Polecane posty

Gość Berry sweet

Czy bolal Was tak samo brzuch? Czy inaczej? Podejrzewam ciaze, przyszedł mi niby okres ale krótszy mniej obfity i co najdziwniejsze brzuch bolal ale zupełnie inaczej. Nie jak na okres. Zawsze mam charakterystyczny bol okresowy a teraz były takie dziwne ciagniecia po bokach i kłucia. Bardziej jak przy owulacji. Proszę poradzcie czy któraś tak miała :)

Gość OKREESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
OKRESU NIE MOŻNA MIEC W CIĄŻY!!!!! MOŻESZ KRWAWIC,PLAMIC ALE TO NIE OKRES!!!! WIESZ KIEDY W OGÓLE JEST OKRES???? WIDAC ŻE NIE :o

To fakt w ciazy okresu nie ma gdzy to jest awykonalne. Moglas krwawienie implantacyjne pomylic z okresem gdyz plamienie to bywa czasem intensywne ( co z reguly nie zagraza malenstwu ) a bole przy tym tez sie zdarzaja. Najlepeij zrob test jesli obawiasz sie/oczekujesz ciazy, albo wybierz sie do lekarza

Gość Berry sweet
Plamienie niewielkie po owulacji miałam wiec chyba to było implantacyjne albo okoloowulacyjne. Wiem ze nie ma okresu typowego ze zluszczaniem endometrium ale jednak jakies tam plamienia, krwawienia kobiety maja. Chodziło mi o to czy jest jakaś tutaj taka kobieta która miała "niby okres" w ciazy. Prawie w ogóle mnie brzuch nie bolal, tylko takie dziwne ciagniecie po bokach. Dość dobrze znam swój organizm, odczuwam silne bóle okoloowulacyjne i przed okresem i co miesiąc miałam tak samo.. Aż do teraz

Gość zxzx
Jeśli uważasz że to ciąża to zrób test. Żadne krwawienie w ciąży nie jest uznane za normę i każdy taki przypadek musi sprawdzić ginekolog.

Gość Okres w czasie ciąży
W pierwszej ciąży okres miałam 4 miesiące, co miesiąc jak zwykła miesiaczka. Mało tego, zero objawów ciąży. Nie wiedziałam, ze jestem w ciąży. W piątym miesiącu okres sie nie pojawił, za to błyskawicznie powiększyła sie masa ciała. :) :) :)