Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmaakkakakakskasasasa

Od jakiegos czasu śni mi sie były.Czemu?

Polecane posty

Od rozstania mineło juz 6 lat.On ułozyl sobie życie ja też. Nie mamy do czasu rozstania zadnego konatktu. a od jakiegos czasu czesto mi sie sni. O co kaman?

Gość ,kjiuytredsz
Mnie kiedyś śnił się były po 3 msc.niekontaktowania się ze mna i z kimolwiek.Zerwał kontakty z rodziną i znajomymi,wyjechał niewiadomo gdzie.Wyrzadzil mi wiele zla,wisial mi kase itd.Pogrzebalam go w swojej swiadomsci.Snil mi się raz łysy,w koronie cierniowej,gonił mnie w jakiejs starej drewnianej willi gdzie mieszkaly dwie stere panny-siostry.Dom ten był zdewastowany.Mieszkania miały dziury w ścianach,a schodów brakowało conajmniej kilkunastu.A kiedy mnie złapała zapytałam po co ta korona,odpowiedział,że to kara za to jaki dla mnie był.W tym snie przy tych slowach trzymal mnie za ramiona,tak mocno,ze kiedy sie przebudziłam czulam autentyczny ból i miałam siniaki po kilku godzinach od przebudzenia.Znajoma praprapra wnuczka starej szeptuchy powiedziala,że taki sen moze dowodzic,żę ów osobnik czuje autentyczny żal przez to jak zachowal sie wobec mnie i meczy go to co dnia.Po 2óch dniach,odezwał się do mnie mój były,pełen żalu,przeprosił za wszystko i oddał pięniądze :) Od tego czasu wierze w przekaz senny

A mi sie snilo tak samo dokladnie jak wygladalo nasze rozstanie. Czyli wyjechaj bez slowa do innej.