Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olcia55

pless???

Polecane posty

Witam, Kochałam sie z chłopakiem stosujemy stosunek przerywany oczywiście z gumką, wychodzi zanim napełni się zbiorniczek z spermą póżniej idę do łazienki i ją sprawdzam nalewam jeszcze wody do środka i patrze czy nie pękła i zawartość wylewam do zlewu ale przechodzę do meritum sprawy podczas tego wylewania spermy i wody czyli całej zawartości polało mi sie na ręce następnie wzięłam miskę i się podmyłam czy mogło dojść do zapłodnienia jak wylała mi się zawartość na ręce?

Gość Karolinka M.
Jest to mało prawdopodobne. Bo nie wkładałaś palców do pochwy. A sperma tak daleko sama by nie zabrnęła. Ja wymyśliłam ta takie sytuacje super patent. Wkładam tampon do pochwy. To genialne rozwiązanie. Kiedy kobieta jest płodna, ma specjalny rodzaj śluzu. Kiedy śluz jest wodnisty, nie chronią plemników i one umierają. Tak więc wymyśliłam sobie, że jeżeli wysuszę moją pochwę na wiór, to jeśli na ściance znajdzie sie jakiś nadprogramowy plemnik, to nie będzie miał łatwej drogi. Zasadniczo jego praca będzie raczej nadludzkim (znaczy się nadplemniczym) wysiłkiem.

Gość Karolinka M.
Uważam też, że jeżeli któres Was (albo oboje) tak panicznie boicie się ciaży, to, całkiem na serio, nie powinniście współżyć. Ja też swojego czasu tak miałam z poprzednim chłopakiem. On też niedość że w gumce, to jeszcze wychodził wcześniej. I rzeczywiście, gdybym wtedy zaszła, to byłby dramat. Tak samo wiecie, że to byłby dramat. Po co kusić los? Lepiej poczekać chwilę i nie mieć sznyty na całe życie. A gadka, że już nigdy więcej do tego nie dopuscisz (nie poduścicie) to między bajki można włożyć. Uwierz starszej. Mam 27 lat. Mieszkam z partnerem i jestem niezależna finansowo. Nic z tego bym nie miała, gdybym wtedy z tamtym zaszła w ciążę. (No może poza wiekiem :P )

karolinka m proszę powiedz co myślisz raczej to maloo prawdopodobne?

Gość Karolinka M.
wkładałaś palce do środka?

Gość Karolinka M.
I drugie bardzo ważne: sprawdzałaś w necie, czy masz dni płodne czy niepłodne?

Gość grigorij
Pomimo czernobyla i fukiszimy plemniki dalej nie potrafią latać.

Gość Karolinka M.
http://www.kalendarzdniplodnych.pl/ wylicz sobie dni płodne dla twojego najkrótszego i najdłuższego cyklu, żeby mieć najbardziej pesymistyczny scenariusz i zobacz, czy w którymś masz dni płodnie. Tak czy inaczej szansa jest bardzo niewielka. Powiedziałabym marginalna. Ale wy biedaki i tak będziecie się trzęść aż do pierwszej miesiączki...

Gość Laura****
Chyba, że chłopak przed seksem wypił red bulla? ;)

Gość Karolinka M.
hahahhaha grigorij świetnie to podsumowałeś... Założę się, że kiepsko u ciebie z pełnej satysfakcji z sexu. pamiętaj, że jak zaczniecie za wsześnie, to w życiu nie będziesz miala orgazmu. On najpierw musi Cie rozgrzać, a dopiero potem sex. Wtedy będzie i Ty miała z tego satysfakcję. Sorki, że tak piszę, ale mam wrażenie, że jesteś dzieckiem.