Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia klocia xXX

Jak rozpoznać sączenie się płynu owodniowego?

Polecane posty

Gość ciocia klocia xXX

Pytanie jak w temacie. Mam ostatnio bardzo wilgotno i wydaje mi się, że to upławy, ale jak je odróżnić od tego płynu owodniowego? Pomocy.

Gość Zaniepokojonabardzomama
Trzeba sprawdzic papierkiem lakmusowym odczyn...moze cos takiego dostaniesz a aptece

Gość Zaniepokojonabardzomama
Poza tym lec szybko do lekarza , bo to bardzo niebezpieczne, moglabys nawet juz teraz isc na pogotowie.

Gość mmmaakkakakakskasasasa
ja czulam bardzo mokro. Juz od rana zaczelo leciec ze mnie.Zaniepokoilam sie tym wiec do szpitala POPOLUDNIU.okAZALO SIE ze pekl mi pecherz plodowy.

i na porodowke.

Gość ciocia klocia XxX
Kurcze zmartwiłyście mnie zwłaszcza, że tak wilgotno mam już od ok tygodnia, nie cały czas, ale np czasem aż czuje jak ze mnie wylatuje, takie uczucia miewałam i przed ciążą, cały czas myślałam, że to upławy, ale gdzieś wyczytałam o tych wodach płodowych i spanikowałam.

Gość ciocia klocia XxX
W dodatku jestem w 18 tygodniu dopiero.. Ubieram się i jadę z mężem do szpitala.

a

ja dopiero takie uczucie mokro mialam w 38, 5 tyg. ciazy. ja wogole bylam panikara.Jak cos sie dzialo nie tak odrazu do szpitala. i faktycznie cos sie dzialo nie tak. bylam na patologii ciazy.5 dni. w 30 tyg. ciazy. dla wslasnego spokoju lepiej pojedz i sprawdz co sie dzieje.

Gość vvveeee
Autorko daj znać co Ci powiedzieli w szpitalu,jestem w 30 tc i też coś mi sie sączy....

też myslałam, że mi się sączą wody. Sprawdzałam odczyn papierkiem i wyszło mi, że wody. Szybko pognałam do szpitala i zostałam na obserwacji. Nie były to żadne wody, tylko wodniste upławy

Gość hmm*hmm*
tez to przerabialam,tak szybko sie nie odezwie bo zostawia ja na obserwacji:)zawsze lepiej sprawdzic.