Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primamonika

dziwne zagranie ktos miał podobne

Polecane posty

Gość primamonika

Spotkała mnie trudna historia,,jestem w związku z facetem od prawie 3 lat..mieszkamy 250 km...bardzo kocham i bardzo tolerancyjna do niego jestem. facet ogolnie z kompleksami ale okazało sie taki mały podrywacz..osoba otwarta. Wiem z pewnych źródeł że zagęscil spotkania z pewną moda laską i niby mówi jej ze są laską i ztego wiem że on namawia ja na łózko..ostatnio byłam u niego..pokazuje uczucia mówi że nic się nie zmieniło między nami..ja przez ten miesiac poczułam sie samotna , opuszczona i zaczał pisać do mnie chłopak..dxwonić rozweselać moje serce..moj natrafil na sms od niego..taki nie winny ..że przeprasza jeśłi mnie obraził..żebym sie nie gniewała..moj sie tak wsciekł o ten sms..zaczal mna szarpac..mowił że sie zmieniłam..że czekałam na niego wiernie zawsze i nie pisałam z nikim..Ja poprostu zesmutniałam czekając na niego..wieczorami wychodzi nie wieadomo gdzie 3 lub 4 wieczory wyjscia bez rozmow..On tego nie wiedzi????dlaczego mnie nie zostawia? o co chodzi?

Gość przyszlamamusiaaaaaaaa
ja pierdole co za SKŁADNIA

Gość wpierdalam drożdżówki
wscieklizne sie leczy to raz, weterynaria ma swoje sposoby o reszte jego zapytaj jak cie to interesuje