Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o mądre

prezent na walentynki

Polecane posty

Gość o mądre

co jej kupić, to nasza rocznica ukochania

Gość prewersje
zrób coś sam, takie prezenty są najlepsze, zrób sam np jak masz jakiekolwiek umiejętności manualne np. ramkę na zdj w kształcie serca, na pewno bardziej ucieszy ją poświęcony czas i chęci żeby coś takiego zrobić niż kolejne świecidełko z Aparta. Jeśli mogę podpowiedzieć to wycinasz np z grubego kartonu kształt serca, w środku wycinasz prostokąt na wasze zdjęcie, a na całej reszcie powierzchni wyklejasz zrulowanymi bibułkami czy papierem (wycinasz paski szerokości 3 cm i je zwijasz jak gwizdek do jointa :D ) Wtedy tylko pomalować i jest git prezent :) p.s wiem że to dużo roboty i takie może trochę dziecinne ale co tam :P

Gość GregP
Ja ostatnio widziałem coś takiego, i myślę żeby spodobało się nie tylko mi http://www.rcwroblik.pl/pamiec+usb+w+ksztalcie+samochodu+mini+cooper+1+3a72+4+gb+2b+model+welly+mini+cooper+1+3a38,57689012,01,i2.html wydaje mi się to trafiony prezent.

takie może trochę dziecinne ale co tam" ani moze ani troche

I zbiegła się reklama szeptana.

Gość twoja mala dzintara
zwal jej tynki na walentynki

Gość roooobm
ładnie to nazwałeś, święto ukochania :D Wiele osób najchętniej kupiłoby kwiatki i czekoladki i kłopot z głowy. A to nie o to chodzi, nalezy sobie w najlepszy dla nas sposób przekazać drugiej osobie jak się ją kocha. Ja mojemu facetowi kupiłam ten album http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4951880. Jestem pewna że będzie zachwycony