Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupa z grzybów mrożonych

Jak zrobić zupę z mrożonych grzybów?

Polecane posty

Gość zupa z grzybów mrożonych

Normalnie robiłam ze świeżych ale wiadomo, teraz nie mam możliwości i mam zamrożone grzyby. Zrobić tak jak ze świeżych? czyli rozmrozic, podsmażyć na maśle z cebulka, podlać wodą, dodać marchewkę, pietruszkę i przyprawy? czy zrobić wywar warzywny i do tego wrzucić mrożone grzyby?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bardziej ta pierwsZa opcja
grzyby podsmażone z cebulką dają dużo lepszy smak zupie:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szoque!
podsmaz cebulke na dnie garnka do zupy, dorzuc grzyby, podsmaz, zalej wywarem, dodaj troche smietanki i masz zupe w 15 minut :) a jeszcze lepiej, gdybys zamiast cebulki miala szalotke, ale nie jest to konieczne :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ula+30
zmiksujesz, robi się gęsta

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×