Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Piniowa

cysta, negatywny test, okres. ciąża???

Polecane posty

Gość Piniowa

Witam. Piszę, bo po prostu nie znalazłam konkretnej odpowiedzi ma moj "problem". 2 miesiace temu byłam u ginekologa, poniewaz staramy sie z mezem o dziecko i bylam sie przebadac czy wszytsko ok. Okazała się ze mam niewielka i niegrozna cyste. Doktor przepisal duphaston i kazał zjesc tylko 10 tabletek. i powiedzial rowniez ze one moga pmoc w zajsciu w ciaze:) ale okres dostalam. Potem w czasie dni plodnych wspolzylam z mezem i zjadlam kolejne te 10 tabletek. W dniu spodzieanej miesiaczki zrobilam test wyszedl negatywny, wieczorem strasznie bolaly mnie oba jajniki i od tamej pory boja do dzis.Po tygodniu zrobilam kolejny tes rowniez negatywny. Okres ogolnie spoznil sie o 8 dni. Dzien przed dostaniem okresu strasznie bolala mnie glowa i mnie mdlilo a nigdy nei mialam takich objawów. Na drugi dzien obudzil mnie okropny bol brzucha poszlam do lazienki i dostalam "okres" Pisze "okres" poniewaz dla mnei to nie jest zwykły okres. Zawsze okres trwał ok 6 dni piersze 4 dni były bardzo obwite i pierwsze 2 noce... a teraz w pierwszy dzien polecialo jak zazwyczaj w czwarty, noc sucha w drugi dzien jak koncowka okresu, kolejna noc sucha. Niepokoi mnie to, a tez nie chcę sobie wmawiac ciąży... jeszcze nigdy nie bylam w ciąży... Napisze jeszcze tylko ze ginekolog po ostatniej wizycie powiedzial ze cysta nie jest grozna i ze do kontroli za rok.. i tu wlasnie mam problem czy pojsc do niego z tymi moimi "zmianami" czy to jest normalne?? POMOZCIE

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować