Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moootyleeek88

Czy to fajny prezent?

Polecane posty

Gość Moootyleeek88

Ostatnio nie układa mi się z chłopakiem, z którym jestem ponad 4 lata... Zbliżają się Walentynki...Wymyśliłam, że pojadę do Niego w tym dniu..ubrana w samą bieliznę i pończochy...Wiem,że bardzo mu się to podoba. Czy Wam facetom spodobałby się taki prezent? a Wy kobiety, co wymyślicie?

Gość ona099
jesli sie nie uklada to ja bym nie pojechala tak ubrana.. to byloby jak blaganie o milosc.. przynajmniej ja tak to widze, lepiej pogadajcie i wyjasnijcie sobie wszystko

Gość eerggoll
jak dla mnie to takie smieszne desperackie zachowanie dziwy. zreszta on juz cie wyruchal na wszystkie sposoby wiec nie bardzo wiem co cchesz tym osiagnac

Gość Moootyleeek88
Wszystkim się wydaje, że rozmowa to najlepszy sposób. Też tak uważam. Chciałam mu tylko przyjemność sprawić, myśląc że on i tak w ten dzień nic nie wymyśli...

A może zabierz go na pizzę i na spacer będziecie mieli okazję pogadać i gdzieś wyjść :) a potem jeśli dobrze pójdzie może być finał z bielizną ;)

Gość Moootyleeek88
też fajny pomysł, z tym że założę się że nie będzie miał na to czasu. Stąd właśnie wynikają nasze problemy w związku.