Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość v lkfdv

jaki macie rozmiar ubran ?jaki wzrost i waga

Polecane posty

Gość 23.01.1977
smieszna jestes durny podszyw:) smiac mi sie chce z tego:) :D

Gość 23.01.1977
ide do kina:) miłej zabawy przy durnym podszywaniu sie moze nie masz nic madrzejszego do roboty:) ale to troche załosne:D

Gość 23.01.1977
Metalowych kulek tez używacie? Takie prosto z zamrażalnika sobie w odbyt włożyć. W sam raz na lato!

Gość 23.01.1977
Jak wrócę z kina to zajrzę tutaj. Mam nadzieję, że osoba podszywająca już sobie pójdzie:O

Gość qwetyu67
nie wiem co przezywacie, że się same szczupłe wpisują? grubasy raczej nie będą się chwalić, że maja 90 cm w pasie, rozmiar 48.. a na ulicach, owszem jest zróżnicowanie, ale jest jednak mnóstwo szczupłych i bardzo szczupłych dziewczyn. wcale nie ma tyle grubasów, wyjdźcie może z domu, to zobaczycie

Gość 23.01.1977
A to wspaniale, te kule zabiorę do kina. W buzi popkorn w dupie kulki. Mrrrrr.

Gość pasztet girl
jakie wy wszystkie sliczne szczuplutki jestescie, jak modelki, ja niestety 169, 57 kg i 40 rozmiar, chcialabym 10 kg mniej i rozmiar 34

tylko przydkie grubasy i pasztety sie czepiaja fajnych lasek , jezeli dziewczyna jest szczupla i ma dobra prace to juz musi zmyslac. Ja natomiast jestem w pracy teraz i jestem na tym forum bo sie nudze - na swoja figure nie narzekam, plaskiej dupy nie mam ani obwislego ciala moze lekki celulit na nogach alemteraz kazdy go ma. zakopleksione laski zamiast najezdzac na inne dziewczyny wezcie sie do roboty za siebie :D

Gość zdziadziała baba
ja mam 163 wzorstu, 60 kg i noszę 38, czasem 36 (niestety rzadko). Fakt faktem nikt mi nie wierz że tyle ważę, albo kłamią albo mam ciężkie kości

168 cm waga z rana 51,8(jestem na diecie),nosze ogólnie rozm.36.W tym sezonie jestem zakochana w swetrach i koszulkach oversize ,spodnie opięte i gitara:)Nie ćwicze tylko dbam o to co jem,im mniej tym lepiej...

Gość oinvhifenv
dziewczyny poleccie jakas super diete zagubionej grubasce:(

Gość ewkawlkp
34 wzrost 160 waga 45

Gość gość
trzynastki pi^erdolą że 60 kg przy 168 cm to dużo... idzie się załamać... Nie każdy uważa, że 30 cm w udzie to ideał, ja tam specjalnie nie podążam za tym, żeby wyglądać jak kostucha, zwłaszcza, że jak miałam 160 i ważyłam 43 kg to była masakra, zero cycka, zero uda, chłopczyk normalnie, i wbrew pozorom amatorów nie miałam, bo za czym się tu oglądać? teraz ważę 55 i od razu lepiej, a co do rozmiaru to 38, źle nie jest, ja jestem zadowolona ze swojego wyglądu, mój facet nie narzeka:D Ci co to jeszcze czytają niech nie popadają w paranoję, te które mają trochę pciała mają największe branie. Aha i 90 w pasie to nie rozmiar 48 przejrzyj sobie rozmiarówki, moja kuzynka kiedyś miała tyle w pasie i nosiła rozmiar 44. Joł bijacz, jak dorośniecie albo staniecie się już kobietami po 35 roku życia będziecie wyklikiwać na forach, że te dziewczynki co wypisują, że ważą za dużo, a tak naprawdę w sam raz, to idiotki, zobaczycie, objawi się PCOS albo inne gówno to i poziom tolerancji się zwiększy a zaślepienie zniknie.

Gość gość
53 kg (ale staram się schudnąć do 50kg, bo kiedyś tyle ważyłam i czułam się lepiej), 167-168cm dokładnie nie wiem, 28 lat, rozmiar zazwyczaj 36, czasem 34 no bo wiadomo, że w sieciówkach czasem celowo zaniżają, żeby każda kobieta myslala jaka to jest szczupla ;)

Gość gość
A ja mam 175cm wzrostu, ważę 78kg i noszę rozmiar 42. I nie zamieniłabym tego na żadne 38, bo wtedy ani pupy ani cyca, dosłownie płaska deska się ze mnie robi. Ani za co złapać ani do czego się przytulić. Kocham mój rozmiar 42

Gość gość
170/90 , rozm 44/46 w zaleznosci od firmy :(

Gość gość
36/38

Gość cvv
163,5 cm waga 57 kg rozmiar 36/38. Planuje zrzucić 5-7 kg

Gość Madeleine76
165 rozmiar 36 waga 49kg

Gość Ty_Grysica
170 cm, 58 kg, rozmiar 38 , buty 39

Gość gość
168, 52 kg, biust 92 cm :) rozmiar ubran s :)

Gość gość
176cm,58kg,latem rozmiar 36-38.Kurtki 40,bo inaczej rekawy sa za krotkie.Ale byl czas,gdy wazylam 84kg,prosiatko.

Gość gość
169 cm, 62 kg. rozmiar 36, czasami 38.

Gość gość
163cm, 53kg, rozmiar 34-36

Gość gość
a ja jestem wielkim grubasem 97 kg 170 cm a ubrania gora 46 dol 42-44 i zjedzcie mnie laseczki szczuplutkie zem maciora dawajcie

Gość uhgagga
174cm, 72kg, rozmiar 40 gora - 42 dół oczywiście za poł roku bede ważyć 60 kg, taak, zawsze mam taki zapółroczny plan.

Gość gość
58 kg, 167 cm, rozmiar S albo M to zależy od ubrania :D