Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mama0511

ex wniósł sprawe o obnizke alimentów na naszą córke

Polecane posty

Gość mama0511

Witam,mam zasądzone alimenty na córke (7lat) w kwocie 500zł od roku 2011.Mój były w tym czasie pracował za granica i zarabiał 6-7tys.miesięcznie.Po 7 latach pracy za granica zwolnił sie z pracy ,gdyż chciał wrócić do kraju i do swojej obecnej dziewczyny. Zaraz po przyjezdzie napisał pozew do sądu o obnizke alimentów na kwote 300zł,gdyż jak twierdzi zwolniono go z tamtej pracy a w polsce jej znalezc nie może ,pomimo,że jest w kraju już kilka miesięcy,a z rozmów z nim wynika,że miał proponowaną niejedna prace. Nie podejmuje jej tylko z tego wzgledu żeby sąd obizył mu alimenty.Ma własne piekne mieszkanie,drogi samochód,mieszka z dziewczyna,która dobrze zarabia,twierdzi,że nie stac go na alimenty bo nie ma pracy a wynajął adwokata na sprawe,którą mam za kilka tygodni.Ja pracuje,zarabiam najniższą krajową,mieszkam z mamą i wszystkie opłaty związane z utrzymaniem mieszkania dzielimy na pół.Prosze o rade,jakich argumentów uzyc przeciwko byłemu w sądzie,który bedzie miał adwokata(mnie na niego nie stac).

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować