Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiek 30.

zaczynam starania- Luty 2013

Polecane posty

Gość Gosiek 30.

witajcie, mam na imie Gosia, mam 30 lat, i wlasnie w w tym miesieacy planuje zajsc w ciąże, mamy juz 5 letniego synka mam podejrzenie endometriozy, ale teraz po leczeniu mam zielone swiatlo od ginekologa, i zaczynamy starania, okres mialam 30 stycznia, do dni plodnych jeszcze chwila, ale juz wczoraj zaczelismy sie ostro starac, oby sie udalo, tak bardzo chce drugie dziecko, ze jak widze male bobasy to az mnie skreca, lzy mi leca ze wzruszenia, nienormalna jestem, bo do tej pory myslalam ,ze syn bedzie jedynakiem, ale gdy lekarz powiedzial,ze moga byc problemy dopiero uswiadomilam sobie jak bardzo chce, oby nie bylo rozczarowanie kto sie przyłaczy w staraniach ??

Gość Anielicaaaaaaa
Ja zaczynam starania dopiero za miesiąc ale trzymam za Ciebie kciuki:) powodzenia

Gość Gosiek 30.
dziekuje, z pierwsza ciaze zaszlam od racu po pierwszym mcu staran, myslalam,ze z druga bedzie podobnie, ale bardzo sie boje pewnie za 1 razem sie nie uda, ale wlasnie moze w marcu? tez zycze Ci powodzenia

Gość Dusia 26.
my tez zaczynami sie starac w tym miesiacu i to JUZ:):) mam 26 lat, maz 28:) to bedzie nasze pierwsze dziecko. Troche sie boimy jak to bedzie ale chcemy juz maluszka:)

Gość Dusia 26.
Ja tez Wam zycze powodzenia:):) moze temat sie rozkreci. Ja porobilam wszystkie potrzebne badania i wszystkie wyszly prawidlowo:)

Gość Anielicaaaaaaa
Gosiek ja tez bym chciała tak maksymalnie do 3 cyklu utrafić - to będzie mój pierwszy dzidziuś:)

Gość Anielicaaaaaaa
dusia ja badania też mam ok, wczoraj byłam kontrolnie u gina i też ok, jeszcze tylko wynik z cytologii za 3 tyg i w marcu ruszamy:) też mam 26 lat w tym roku mój mąż 31, 1,5 roku po ślubie i domek co prawda na kredyt ale oboje pracujemy więc myśle że to odpowiedni moment, a po za tym latka leca....

Gość Gosiek 30.
no wlasnie lata lecą, ja juz 30, mąż 35, uzbrajam sie w cierpliowsc, jestem z natury pesymistka, ale tu akurat musze zmienic nastawienie w 1 ciaze zaszlam w wieku 24 lat, ciaza byla zaplanowana, synek urodzil sie 3 lata po slubie, ciaze znosilam strasznie, o ile maluch i sama ciaza byla idealna, to ja czulam sie fakatlnie, do konca 6 mca mialam mdlosci, ale to nawet mnie nie zniecheca , bo czym jest te pare mcy dolegliwosci w porownaniu z malym skarbem ja jestem jedynaczka , nie chce zeby syn byl sam

Gość Gosiek 30.
nikt sie wiecej nie przyłączy?

Gość Dusia 26.
my jestesmy prawie rok po slubie:) domku nie mamy, moze kiedys ale mamy mieszkanko bez kredytu hehe:) trafil sie spadek. Ale jak oboje pracujecie to dacie rade napewno a maluch bedzie mial gdzie biegac:) Ja sie zastanawiam czy juz od dzis dzialac (bo zaczynaja mi sie te dni) czy jeszcze do dentysty sie wybrac bo jeden zabek mnie czasem troche boli a ja bez znieczulenia nie dam rady ale czytalam ze sa jakies specjalne znieczulenia dla kobiet w ciazy. Zreszta niewiadomo czy tak odrazu nam sie uda. Wiadomo jak z tym jest:) Mam nadzieje ze diewczyny dolacza, bo duzo jest takich tematow tylko inne daty i tam jest duzo wpisow u nas tez sie rozkreci:):) nie tylko my sie staramy:)

Gość ile jeszcze tych tematów
bezpłodne krowy założycie ???????? co się wchodzi na kafeterie to ciągle to samo !!!!!!!!! lepiej dołączyłabyś do innych starających się i rozumiem że co miesiąc masz zamiar zakładać nowy temat tak? zaczynamy starania luty 2013, ciąg dalszy starań marzec 2013 kwiecień maj czerwiec i ciekawe do kiedy tak ! tu kolejny f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5498645 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5496359 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5498607 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5457862 ILE JESZCZE TEGO BĘDZIE !!!!!!!!?

Gość Gosiek 30.
po co tu wchodzisz pomaranczowy zawistniku po to jest kafe zeby zakladac tematy, nie bede dolaczac do innych forum bo nie mam ochoty, forum jest dla kobiet to i po to,zeby opisywac na nim typowo kobiece sprawy a ty idz sie gdzies wyszum, bo chyba ci mozg wyparowal;

Gość Dusia 26.
nie ma o sie przejmowac takas idiotka albo idiota. Won stad jak ci sie nie podoba. Wyszukaj tematu ktory cie zainteresuje. Trudne?? Idiotka ewnie jakas ktorej nikt nie chce i zazdrosci szczesliwym kobietom:)