Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikikuku

temp ciała 34,7 w III trymestrze???????

Polecane posty

Gość kikikuku

Hej, dziewczyny jestem po chorobie (przeziębienie dość ostre) dziś wstałam z łóżka pierwszy raz od kilku dni. Czuję się bardzo słaba,na prawde,kręci mi się w głowie i troche chce mi się wymiotować :( Jestem w 30 tygodniu ciaży. Temp mojego ciała wynosi 34,7 max 35,2 i nie wiem czy to po chorobie może tak być????? Dzwoniłam do szpitala,powiedzieli,że jesli przyjade to zostawią mnie w szpitalu na 4 dni,bo tak robią (obserwacja) nic więcej mi nie chcieli powiedzieć :( Mój lekarz prywatny ginekolog jest na urlopie akurat :((( C o tym myślicie???? Termometr jest dobry,nowy,siostra mierzyła sobie temperaturę i jest ok...

Gość Gosiek 30.
to za malo, teoretycznie jestes trup, ja po oslabieniu ma nieraz 35.4 i to juz jest anomalia idz do szpitala koniecznie

Gość aissaa
Najlepiej zgłosić sie do szpitala. Mój synek miał kiedyś taką temp.Kazali>gorąca herbata,termofor do łóżka,ciepłe skarpety.

Gość aissaa
Od takiej temp.się nie umiera tak twierdzą lekarze.

Gość kikikuku
o Boze!!! ;(( Pojade o 15,00 z mezem :(

Gość kikikuku
Zimno mi nie jest,tylko słabo ...czuje sie jak to po chorobie,mocnych leków nie brałam,syrop dla ciezarnych i paracetamol...czemu tak niska temperatura :((

Gość aissaa
Słuchaj,postaraj się rozgrzać.Czasem paracetamol ma takie działanie że temp.spadnie za dużo. Wypij coś bardzo ciepłego,okryj kołderką.Postaraj się zasnąć.Naprawdę taka temp.nie szkodzi,nic się nie stanie.Za kilka godz.powinno być ok. Jeśli brałaś paracetamol to wydaje mi się że tu jest przyczyna..

Gość kikikuku
Ale paracetamol brałam wczoraj w dzień :( Kurcze,nie wiem co jest,głodna jestem a przełknąć nic nie mogę... ;/ Kłade głowe na poduszke to mi sie kreci...martwie sie...jeszcze moje dziecko wczoraj szalało w brzuchu jak nigdy przedtem-cały dzien i pół nocy!!!

Gość aissaa
Na pewno musisz pojechać do szpitala.Taka temp.w ciąży to może być niebezpieczeństwo dla maluszka.Dla ciebie nie. Musisz coś zjeść.Złe samopoczucie może wynikać z braku pokarmu. Musisz się zmusić aby jeść. Może coś słodkiego,dobry jest banan też.Zobaczysz od razu lepiej sie poczujesz.No i wizyta w szpitalu.lepiej się tam pojawić.

Gość kikikuku
Pojade...w ogóle pod lewą pachą mam teraz 34,9 a pod prawą 35,9 -zwariuje!!!Skąd mam wiedziec,która prawidłowa??

Gość a czy kontrolowałaś TARCZYCĘ
w ciąży?

najlepiej zmierz temperaturę w pochwie albo w ustach to najbardziej wiarygodny pomiar

Gość pomóżcie co zrobić_
Ja po chorobie miałam 32.4 w 18 tyg.

Gość kikikuku
Tarcszycy nie kontrolowałam... Własnie zmierzyłam w ustach mam 34,4 to chyba jest tak rzeczywiscie...

w takim razie dla waszego dobra zrób to badanie jak najszybciej