Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapryśna Trixi

oddać mu dziewictwo??

Polecane posty

Gość Kapryśna Trixi

Mam 16 lat, a mój chłopak 25. On miał już doświadczenia sexualne, a ja jestem dziewicą. Jesteśmy ze sobą prawie pół roku. Proponował mi sex już gdzieś po miesiącu znajomości, ale stwierdził, ze poczeka i czeka i już chyba kończy mu się cierpliwość. uprawiamy sex oralny, ale to mu chyba nie wystarzcza :/ Ciągnie go do sexu, flustruje go brak, ale on nie chce zostawić mnie z tego powodu ponieważ mu podobno zależy na mnie. Boję się że to się zmieni, że się rozwalni nasz związek przez to. Zaczęliśmy się oddalać od siebie. CZY ON WYTRZYMA? co robić? Jeżeli chodzi o mnie to z jednej strony chce tego, a z drugiej mam wątpliwości. Kocham go, ale czasem się zastanawiam czy to napewno to. Nie zawsze jest dla mnie fajny :/ Nie wiem czy mnie kocha napewno, czy traktuje serio. Kocham go i bardzi chcę z nim to zrobić, ale boje się że nie będziemy zawsze razem. Zależy mi na tym aby mieć jednego partnera. Jestem wierząca i czasami myśle, że powinnam zachować czystość do śłubu. Boje się że jako nie dziewica będę mało wartościowa i że gdyby ten związek się rozpad to nikt nie będzie chciał być poważnie z nie dziewicą ;/ czy będę gorsza?

Gość może ma
16 lat? dziecko, pożyj jeszcze

Gość 33gthy4
Z tego co napisałaś wnioskuję, że jesteś jeszcze smarkulą, lepiej daj sobie na wstrzymanie i znajdź sobie chłopaka w swoim wieku albo takiego, który nie będzie Cię ciągnął do łóżka.

Gość całe portfele
dziecko za nauke się weź a nie za seks!

hmmm tego nigdy nie bedziesz pewna a powiem ci jeszcze ze jakiemu kolwek chlopakowi sie nie oddasz po jakims czasie albo ciebie zostawi alebo bedziecie razem. masz 16 lat jezeli nie jestes pewna czy chgcesz tego to nie rob nic na sile - ale jezeli go kochasz i jestes jego pewna sprobuj chociaz jak dla mnie to za wczesnie masz dopiero 16 lat :/ masz za starego chlopaka

Gość nheaven
Dziewczyno, proponował Ci po miesiącu znajomości, otwórz oczy...

Gość sSami23
czyli jak się z nim nie prześpisz, to z Tobą zerwie. Doprawdy wielka to miłość... :D

Gość karol mooo
Oddaj nie czekaj z tym nienma sensu a zeby cie mniej bolalo strac3nie dziewictwa niech zrobi to bez gumy I spusci sie donsrodka mniej boli wtedy

Gość Ginizyn
Temat juz był 0/10

tez jestem zdania abys poznala chlopaka mniej wiecej swojego wieku to stary facet dla ciebie - i tak ciebie zostawi :/ bo nie dasz mu tego czego on bedzie chcial a na seksie sie zwiazek tylko nie uklada

Gość Kapryśna Trixi
Kolezanki często mówią, że jestem głupia. Że dziwictwo to balast, powinanm sie go pozbyć aby dojrzeć.

Gość 33gthy4
To zmień koleżanki, bo towarzystwo na takim poziomie intelektualnym na dobre Ci nie wyjdzie.

TO JEST STARSZY KOLES OD CIEBIE 9 LAT - ON ZA NIEDLUGO BEDZIE PLANOWAC ZAKLADAC RODZINE Z GOWNIARA TEGO NIE ZROBI - POBZYKA I RZUCI ,