Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11012

śluz

Polecane posty

Gość 11012

witam, okres spożnia mi sie ponad dwa tygodnie a z pochwy leci mi dość gesta biała wydzielina, czy moge byc w ciązy ?

Gość a nie wpadłaś na pomysł
żeby zrobic test ciażowu lub beta hcg? skąd MY to mamy wiedzieć?

Gość agula8
możesz na 50% :). Na poczatku ciąży może pojawic sie biała, mleczna wydzielina ale u mnie była raczej wodnista niz gęsta. Ale gęsta serowata wydzielina może być tez objawem grzybicy. Ja na poczatku brałam na to lacovaginal-nie wiedziałam czy to ciąża czy infekcja. Zrób test i kup zacznij brać kwas foliowy-tak na wszelki wypadek.

Gość lady bronka
test przede wszystkim, jeśli to nie ciąża to biała gęsta wydzielina może być oznaka grzybicy. kup sobie na wszelki wypadek lactovaginal, ja nawet w ciąży go stosowałam przy infekcjach.

Gość cardiolka
A czy wyznaczasz sobie dni płodne i niepłodne? W który dzień cyklu współżyłaś i czy mieliście zabezpieczenie? Powinnaś podać takie informacje byśmy ew mogli Ci coś podpowiedzieć.

Gość 11111122
Cardiolka a ty wiesz jak najlepiej je wyznaczyć? najskuteczniej? Może być kalendarzyk w necie?

Gość cardiolka
Mi się wydaje, ze pomocny może być najprostszy mikroskop owulacyjny. Ja akurat korzystam z Cyclotestu do metody objawowo-termicznej, jak dla mnie to skuteczna metoda

Gość 11111122
Dzięki. Kupiłam sobie ten mikroskop owulacyjny (afrodyta). Mam nadzieję że uda mi się poznać lepiej swoje ciało