Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afrodyta892

Sypiam z żonatym

Polecane posty

Gość afrodyta892

i nie żałuję:) Ja jestem ładną, atrakcyjną, zadbaną singielką o sporym temperamencie. Związku nie chcę, bo dobrze mi samej, tylko brakuje mi seksu. On jest żonaty, mają dwójkę dzieci, ale żona strasznie się zaniedbała po porodach, poza tym jest kiepska w łózku i odmawia seksu. Roztyła się,przestała dbać o siebie, malować. W łóżku np. nie zrobi loda, bo się brzydzi. Seks uprawia raz w miesiącu. Co ciekawe, ona nie jest przemęczona, bo dzieci już chodza do przedszkola, do sprzątania mają panią, ona tylko gotuje i pracuje na pół etatu. Uważam, ze sama jest sobie winna, że zaniedbuje męża. A mi też lepiej z nim, bo wiadomo, że sie nie zaangażuje. Poznaliśmy sie w pracy, poszliśmy razem na drinka i jakoś tak wyszło. Ze mna ma fajny seks i dobrą rozmowę. Ona z nim nawet nie rozmawia, chyba, że o dzieciach. Cóż, każdy kowalem własnego losu.

Gość Huszu
ale masz wymówkę płaci ci sponsor czy jesteś charytatywną prostytutką

Gość afrodyta892
Nic mi nie płaci, nie wiem skąd ten wniosek. Sypiamy ze soba, bo jest nam dobrze w łózku i jestesmy dobrymi przyjaciółmi, niz więcej od siebie nie chcemy. A jego żona sama sobie winna, ze mąż ją zdradza. Ma takiego swietnego w łózku faceta, a seks uprawia raz na miesiąc i z łaską. Poza tym kiedys była śliczna, a teraz wygląda okropnie. On rozmawiał, prosił, namawiał, ale nic to nie dało. W końcu zaczął zdradzać.

Gość Huszu
ona nie jest niczemu winna tylko ty i twój ruchacz co z ciebie za człowiek najgorszym grzechem jest krzywdzenie innych a ty to właśnie robisz nie dość że się puszczasz na prawo i lewo to jeszcze krzywdzisz przy tym ludzi jesteś złą osobą

nie powinno tak byc los sie odwróci i potem ty trafisz na takiego co będzie Ci rogi robił z innymi ;/

Gość AR turka
:D dobre und motzne

Gość RaZR
Może Ty się kiedyś roztyjesz i nie będzie Ci się chciało. Za Twoje cudzołóstwa zapłacisz, oj zapłacisz.

Gość zonaty, jeszcze 29
i taki uklad mi sie podoba, tak trzymaj i mniej w dupie tutejszych zazdrosnikow i krytykow :)

Gość huihuihuih
a zalozylas ten topik, bo??

Gość one way only
Wcześniej czy później się zakochasz i będziesz miała problem. Będziesz go chciała na wyłączność a on w 90% i tak nie odejdzie od żony i dziecka. Wszystko co pożyczone, będzie oddane.