Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfhgjhgj

e-mail od badoo

Polecane posty

Gość fgfhgjhgj

dostałam na skrzynkę maila od badoo, że dostałam wiadomość :o nie jestem tam zarejestrowana ale pomyślałam, że może ktoś mojego maila użył czy coś więc stwierdziłam, że zobaczę co to jest, najpierw chciał jakieś informacje to wpisałam byle co ale jak chciał potwierdzić maila to z tego wyszłam :P No ale od razu dostałam następnego maila, że mogę teraz używać badoo, dostałam hasło... :o co za goowno, przecież wcale nie chciałam tam żadnego konta zakładać 😠

Gość fgfhgjhgj
usunęłam już konto, jeszcze ci debile za kazdym kontynuuj dawali teksty w stylu "będziemy za tobą tęsknić" :o a na koniec "twój profil został usunięty... naprawdę nas zamurowało" no ja cie pierdzielę 🖐️

Gość errrtttrtyuyuy
badoo wylapuje emaile z neta i automatycznie sie konta zakladają, mi tez to gowno przychodzi, a wszystko dlatgeo bo kilka razy dalam swojego maila gdzies na forum.... po prostu ddoac do czarnej listy domene badoo i po problemie

Gość fgfhgjhgj
no już ich oznaczyłam jako spam :o i jeszcze przy okazji jak pełni żalu zapytali dlaczego chcę usunąć mój profil to ich zwyzywałam 😠 mam nadzieję, że ktoś to przeczyta

ja tez kiedys to dostalam ...usunelam bylam szczsliwa bo to jakies gowno..minelo moze pol roku i znowu znalazlam meila ze ktos mnie zaprosil do znajomosci...chcialam ponownie to usunac ale nie moglam znalezc gdzie sie to usuwa no i...dalej przychodza ale kasuje

Gość fgfhgjhgj
no to świetnie :o jak mi będzie dalej wysyłało wiadomości i nie skasuje tego profilu to się wkurzę 😠