Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje sumienie;((

Chyba ze soba skoncze czuje sie winny za to nie mam po co zyć

Polecane posty

Gość moje sumienie;((

tydzień temu zabiłem człowieka. Pracowaliśmy na budowie przy zbrojeniu na wysokości okolo 12m. Jestem kierownikiem, inżynierem budowlanym, kazałem mu wejsc w nie zabezpieczone miejsce gdzie miał czekac na odbior zbrojenia z dzwigu. Pokłuciliśmy sie tego dnia i nakrzyczałem ze jak tego nie zrobi to straci prace bo mam go dosc i mase innych osob na jego miejsce. Nie wiem jak mam to wyrazić ale stała się tragedia i mężczyzna spadł na dół na koparkę. Zginął na miejscu, nikt nie wie ża ja kazałem mu tam wejść, boje sie do tego przyznać bo mogę dostać oskarżenie o nieumysle spowodowanie smierci? Co powinienem zrobić, od tygodnia praktycznie nie spię jestem na slinych lekach i niewiem co mam robic !!!

Gość ...i co dalej...
przyznać się w innym przypadku sumienie cię zje. Po resztą jako kierownik budowy chyba odpowiadasz za brak zabezpieczenia współczuje ci

Gość Huszu
nie martw się policja czyta kafe i za niedługo do ciebie zapuka :)

Gość moje sumienie;((
Dodam ze dzien wczesniej puknąłem mu żonę;)))

Gość Ewa spod siódemki
Karma wraca, te straszenie pracownika, zrób to bo wylecisz z pracy a na Twoje miejsce mam dziesięciu, stały tekst prywaciarzy.Gdybyś szanował pracownika i dbał o jego bezpieczeństwo to by nie doszło do wypadku, on nie żyje a Tobie wyrzuty sumienia zostaną

Gość kasiennia
los jest przewrotny jak widać.

Gość prawictwo pospolite161
w pracy na wysokosciach bezpieczenstwo jest najwazniejsze .. Tempo pracy jest zawsze na drugim miejscu .. Jesli ktos sie skupia na tempem a zapomina o zabezpieczeniu to potem są efekty