Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatamsobiesiedzegg

dwa tygodnie zwiazku i walentynki

Polecane posty

Witam . Jak dac mojemu chłopakowi delikatnie do zrozumienia , ze nie chcę obchodzic walentynek ? Bedziemy wtedy ze soba dopiero 3 tygodnie i nie jestem jakos szczegolnie pewna swoich uczuc do niego . Mimo to, wiem ze on szykuje sie na jakies wyznanie i chcialby je obchodzic . Jak nie zepsuc mu tego dnia ? Głupio tez bedzie jka on bedzie mial cos dla mnie a ja dla nigo nic , moze wiec kupie mu cos małego ? ale co , przy tam krotkim stazu ?

Nie chcę Go okłamywać ...

Gość PRZEPADNA mi dukaty
jestem tego samego zdania co Maciek

normalnie powiedz że nie chcesz hucznie obchodzić walentynek jak się zapyta dlaczego to że wolisz by na co dzień uczyć się wzajemnie miłości

No to jak nie chcesz go oklamywac (milo z Twojej strony), to powiedz mu prawde. "Sluchaj poczekajmy z tym troche". Jak bedzie mu zalezec, to zrozumie, a jak nie to nie:)

a w ogóle obchodzisz i chcesz obchodzić ? może podaruj mu jak już Rafaelo oboje zjecie

obecny facet jest pierwszym przy którym wgl uznałam , że taki dzień faktycznie jest. i z tego powodu możemy go jakoś obchodzić czy złożyć sobie życzenia. poprzedni bardzo chciał, ale ja powiedziałam, że nie chce i jakoś uszanował moje zdanie. powiedz mu to, że nie chcesz bo jesteście ze sobą chwile, a codzienny dzień jest od okazywania sobie uczuć, a nie sztuczne święta...

Normalnie obchodzę , w sumie nei lubie takiego słodzenia etc , no ale jeśli jemu sprawi to radośc, to czemu nie, On jest właśnie takim słodkim romantykiem . ' że wolisz by na co dzień uczyć się wzajemnie miłości ' - idealne, dziękuję ;)

Gość ale co to za szczegolny dzien?
czy jakos specjalnie obchodzicie ten dzien?nie wiem drogie prezenty, czy wyznania milosci? nie mozna z tej okazji sie po prostu wybrac do kina, czy na piwo? ja myslalam, ze to w ten sposob sie celebruje walentynki.

No ja osobiście nie jestem za jakims wielkim swietowaniem walentynek . Te wszytskie kartki, pluszaki , ciasteczka, wino , stoliki w restauracjach , jakaś masakra . Chociaż na pewno gdzieś tam w duszy robi się milej jak dostanie się jakąś slodka czekoladkę