Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Rzyga sie zawsze z tego samego powodu...

Polecane posty

majonez pomyśl, raz na jakiś czas pomyśl -to nie boli! kiedy siadasz do gry z nieznajomymi nie idziesz przy pierwszym rozdaniu all in? !?!?! słuchaj, ucz się dzieciaku! ,ale nie ublizaj,

Gość do Foxy_Lady
nie wiem, nie sprawdzałem Twojego talentu w tym kierunku, ale jeśli chcesz uczestniczyć w takich "fantazjach" jak ta opisana przez Androgena, to śmiem wątpić czy tak nieźle się na tym znasz. :) Jeśli flirt ma się zaczynać od dupy strony merdaniem po niej pałą, tak bez słowa, to słaby flirt wtedy wychodzi :O

Gość jestem uczciwy majonez
ja rozumiem, ze z koleżkami- ciotkami to zawsze idziecie na all in the hole :D ale w moim przypadku niestety nie uda Ci sie to.

flirt może się zacząć : 1)z każdej strony 2)z każda kobietą 3)o każdej porze 4)w każdych warunkach Chwile ulotne!

majonez muruj dzban i wypierdalaj - nie mów do mnie - nic nie rozumiesz, dzieli nas dystans x! ,to jest twoje szczęście, gwarantuje ci, że w spotkaniu z tobą, to ja byłbym bardziej sobą niż ty!

W Mam prawo uczestniczyc w takich fantazjach, w jakich tylko mi sie chce. To nie zmieni faktu, że nigdy, na żadnym koncercie czy gdziekolwiek, nie pozwolę zadnemu obcemu facetowi ocierac sie o mnie fiutem, ani dotykać w zaden innby sposób. W moich fantazjach wystepuje konkretny facet, który nikomu niczego nigdzie wczesniej nie wkładał. Przyszedł tam tylko dla mnie i tylko po to, żebym mogła zasnąc z wypiekami na policzkach :D

Gość napiszę też:)
zapowiadał się fajny temat i co?