Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potkacjos

rzadki stolec

Polecane posty

Gość potkacjos

czy ktos mi pomoze? wegiel juz nie daje rady. sra mnie od rana;/

Gość kupanakiju
ja bym radził metodą mechaniczną,mysle ze trzeba zrobic tak pierwsze wsadz sobie patyk w odbt zeby przepchac a potem ręką wyjmij

Gość potkacjos
no i sie posralem...metody mechaniczne sa przyjemne ale jednak musze wymyslic cos innego gdyz za duzo juz nazbieralem do słoja...

Gość kupanakiju
wiesz co mozna jeszcze zrobic tak ze zalozysz noge za glowe i wsadzisz sobie do dupy kamien to będzie wtedy taka terapia naturalna tybetanskich mnichów

Gość potkacjos
a ty tez tak robisz? :). wiesz co sprobuje, najwyzej sie posram

Gość kupanakiju
no jasne ze tak ja to sie wogóle specjalizuje w metodach naturalnych np joga jest taka pozycja gdzie sie chowa glowe w odbyt moja ulubiona tak nawiasem mówiąc i ludzie o tym nie wiedzą wolą wąchac gaz z zapalniczki niz sie edukowac a tak wogłóle to jestem myslicielem konczylem studia u mnichów i na koniec musialem ujerzdzac koze stojąc na jednej nodze i zjechac z mount everestu na sankach wybralem opcje trudniejzą czyli na jabuszku

Gość kupanakiju
i zjezdzalem z jabłkiem w dupie

Gość potkacjos
co ty nie powiesz? a masz namiary na mnichow czy cos, numer np? bo to ciekawe jest. sprobowalem twojej rady ale posralem sie i teraz siedze w gownie. w sumie nie przeszkadza mi bo lubie tak posiedziec. ale moze bym pojechal do tych mnichow. a jeszcze ta koza... mam slabosc do kóz...

Gość potkacjos
wogole to sie tu musze pochwalic ze srajac napisalem wiersz

Gość potkacjos
biale ucho echem mnie zawalalo az mi z wrazenia odbyt zatkało przystal ja wiec na ucha wolanie gdyz poczulem jelit mych targanie siadlem wiec zadem na owe ucho i oproznilem bolejace brzucho

Gość kupanakiju
musisz poszukac najbardziej zaćpanego faceta w miescie na wsi w bunkrze czy gdzie ty tam mieszkasz,on przekarze ci tajemniczy kod do zakonu medupppa i potem pojedziesz do azerbejdzanu i tam na lotnisku będzie czekał jednorozec i jak mu podasz kod to cie tam zawiezie przez góry łonowe

Gość kupanakiju
echh masz talent niepowtarzalny naprawde michał anioł to moze ci gówno w kiblu spuszczac bedziesz pisal teksty do mojego zespolu??gram na szczotceod kibla bo gitara jest zbyt lamerska

Gość potkacjos
ach...wena. jeszcze cos napisze. o kurde, to dobrze mi sie wydawalo ze w balicach konia z rogiem widzialem, to juz wiem gdzie jechac:) super

Gość potkacjos
ee no to bajera:), mnie nawet na szczotke od kibla nie stac, wiec gralem puszczajac baki, ale od tego moje psy z rodowodem pozdychaly;/

Gość potkacjos
ach, mowilem, ze wena... kiedy srac mi sie chce nic od kibla nie odgoni mnie ani moj ojciec idiota a matka to inna hołota najwyzej sam z kiblem zostane lub zasrmam sie na amen

Gość kupanakiju
nieno ten utwór to będzie szlagier normalnie beatelsi lepszych nie maieli ale mówisz granie naturalne zapomocą bąków....to jest warte ofiary to jeszcze bardziej zblizy mnie do natury planowałem zostac pawianem nawet kupilem sobie takie futro w ciucholandzie przypominające futro pawiana i skakalem w tym futrze po drzewach ale sąsiedzi zadzwonili po pogotowie i nici z mojej przemiany bo trzymali mnie rok na odziale dla niebezpiecznych nie wiem zupelnie dlaczego...

Gość potkacjos
ja tez bylem na takim oddziale, fajnie bylo;) ,cieplo, ludzie mili, tylko nie wiem czemu nie moglem z pokoju wychodzic, a nie wiem. ale bylem dlatego ze jak mi zdechly te psy, to pomyslalem na poczatku ze ja je zle karmilem... wiec zaczalem zrec sucha i mokra karme. sranie mialem w porzadku wiec zaczalem ludzi nauczac co maja jesc. mieszkam na zadupiu wiec w niedziele na mszy wszedlem na ambone, wyrzucilem z tamtad ksiedza i rzeklem do ludu co maja jesc. ale ministranci mnie zlapali, wyrzuclil za drzwi. chcialem tam wrocic ale zaczely mnie babcie bic, wiec jako ze stalem sie psem pogryzlem je. no i mnie zlapali, ale to byly najlepsze chwile w moim zyciu

Gość kupanakiju
noo w takich miejscach to mozna propagowac powrót do natury,do całego jądra ziemi bo cię ludzie zrozumieja a nie to co ta cholota wszędzie tam są ludzie na poziomie tylko ze zlomiarze tam chyba tez wchodza bo nie ma klamek...

Gość potkacjos
nie ma????? jak to??? to ta dziura w drzwiach to nie klamka? dlaczego matka mi zawsze mowi, ze tak wszyscy maja w domu, a jak maja inczej to znaczy ze to swiadkowie jechowy. WHY?????;(

Gość kupanakiju
mama ci tak mówi zbys sie nie bal bo zlomiarze pracują dla tajnej organizacji pozaządowej i mógłbys sie bać bo oni zajmuja sie np nielegalnym handlem smiercionosnymi uzywkami typu rutinoscorbin i zabijają niewinne hemoroidy

Gość potkacjos
nie... to ja zabilem hemoroidy...;(. nie no, ale o wszy łonowe co mi wyszly to będe dbac;). złomiarze...matka sie kiedys w takim kochala, ale on wolał ojca... niestety ojciec wolał sowy...ehh kolejne tragiczne love story:(

Gość kupanakiju
kazdy ma jakis grzeszek na sumieniu ja np jak bylem na tym oddziale to musiałem zabi grzybice bo mi ci glupi lekarze kazali bylo mi strasznie z tym cięzko no ale musialem to zrobic pewnie oni byli w zmowie ze zlomiarzami

Gość potkacjos
echh... a ja tak kocham zwierzeta... ubolewam gdy chocby wąglik zdycha;(. złomiarzy tez uwielbiam, zawsze fascynowala mnie to profesja

Gość kupanakiju
ja takze je kocham dlatego daje im cały mój pociąg seksualny.w złomiarstwo to sie nie ma co angarzowac jeszcze zaraza cie narkomania w konu diluja rutinoskorbinem a to jest powazny nałóg gorszy nawet niz smiertelna marihuana juz dotkniecie opakowania powoduje biegunke i wzody na odbycie lepiej jest zostac zoofilem to sie lepiej kalkuluje

Gość potkacjos
ach, zaciagnalem sie zielem angielskim, chcesz to ci wysle sowa?. a wogole slyszalem o szkodliwosci rutinoscorbinu, moja cioteczna siostra szwagra meza ze strony babci, przedawkowala i zmarla na obstrukcje. takze za kazdym razem kiedy mnie sra, tak jak wczoraj, robie test na obecnosc rutinoscrorbinu (czyli sram na papier, a matka grzebie i wacha).

Gość kupanakiju
oo ziele angielskie zawsze przyjme ale ja ładuje per rectumbo palenie mnie tak nie fascynuje;p

Gość potkacjos
oooo... no nie odezwaly sie moje zapedy gejowskie... musze wrocic do pionu...no nie znowu...

Gość kupanakiju
geje są dla mnie zbyt faszionejbyl wole zadowalac sie kijem albo ze zwiezętami moglibysmy to zrobic ja ty zwierzeta i patyki

Gość potkacjos
a czy moglbym matke wziasc? owłosiona jak mapla takze moze sie nadac. a co do patykow... to moze ja bede uzywal kija golfowego ojca...