Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszunia.00

baaardzo blady podkład

Polecane posty

witam. od dłuższego czasu szukam odpowiedniego podkładu do swojej jasnej a nawet białej cery. wypróbowałam już chyba wszystkie dostępne na drogeryjnych półkach podkłady i żaden nie jest odpowiednio jasny:( każdy odznacza się i to dosyć sporo. moja cera ma dużo blizn po trądziku i od czasu do czasu jeszcze coś na niej wyskoczy + jest przetłuszczona w okolicy nosa i brody a strasznie sucha na czole. proszę o pomoc w doborze baaardzo jasnego podkładu, bo już mam dosyć bycia 'flagą' :(

Gość kremooweczkaa
Hej. Ja mam bardzo jasną cerę, na której większość podkładów jest żółta i używam Revlona Colorstay do cery mieszanej w odcieniu Buff. Ale jest jeszcze jaśniejszy od tego, jakbyś potrzebowała, Ivory. Cerę mam mieszaną, z przetłuszczającą się strefą T i problemową. Revlon to mój ulubiony podkład od hmm ponad 2 lat chyba. Bardzo często można go znaleźć na promocjach w drogeriach. Bo regularna cena trochę odstrasza.

Gość delikkla
Kryolan Kamuflaż, są baaaardzo jasne odcienie. Wypróbuj też kremy BB, najjśniejszy to chyba Missha Real Complete 13.