Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaczternastolatki_

Pomysły na pracę dla czternastolatki?

Polecane posty

Gość mamaczternastolatki_

Moja córka wpadła ostatnio na pomysł, że chce gdzieś dorobić sobie do kieszonkowego. Moim zdaniem to jest całkiem dobry pomysł zobaczy, że pieniądze nie spadają z nieba. Ale jest problem. Legalnie można pracować od 16 roku życia. Jakieś pomysły na pracę dla 14 latki?

może pomoc jakiejś starszej osobie? zrobienie zakupów, posprzątanie mieszkania, umycie okien na wiosne, wprrowadzanie psa sąsiada? opieka nad dziecmi sąsiadów na placu zabaw? może cos z takich rzeczy?

Gość hgngnhgngng
Lepiej daj jej kasę, bo zacznie się puszczac a ty nawet nie będziesz o tym wiedziec

Gość ! Terenia !
Niech poszuka sponsora, a w anonsie napisze, że ma 16 lat. Powodzenia :classic_cool:

Gość ja w tym wieku
Dorabialam sobie roznosząc ulotki.

Moja corka jest 2 lata starsza i po szkole jak w woilnym czasie "pracuje" na swoje wydatki,nie musi tegorobic, ale chce, lecz jak miala 14 lat tez cos sobie tam dorabiala. Byly to prace sezonowe gdy bylo cieplo.Dala oglosenie ze moze wyprowadzac zwierzaki na spacer, rowniez ktos na czas wyjazdu zostawil u nas kota/psa i ona dbala o niego, Niech u u prywaciarzy sie popyta czy nie chcą pomocy w posegregowaniu towaru ..choc są to naprawde psie grosze