Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

\

Każdy normalny, poukładany facet woli przeciętne z wyglądu kobiety...

Polecane posty

...bo raz, że bezpieczniej, a dwa "fajerwerki" nie są gwarantem szczęścia reasumując: po próżnicy pompujecie cycki, usta i Bóg wie co jeszcze, bo oczywistej prawdy nie sposób przeskoczyć... fałsz i wszelki kafuflaż są pożądane tak jak zadra we fiucie, a do utartego modelowego stereotypu pasują tak jak pięść do oka... ‏ dziękuję że tym razem mogłem się wypowiedzieć

Gość byłęmnamisji.
ja wole te ładniejsze, ty wolisz przeciętniejsze.

i dlatego ja dymam, a ty jesteś dymany...

Gość no pewnie
Jesteś dymany? ;)

Gość nmbmnbmn
Zawsze wybierałeś te przeciętne z wyglądu? Czy miałeś też jakieś.... "lepszego sortu" :D?

miałem "lepszy" sort... który wprwadzie nie potwierdził reguły, ale chyba tylko dlatego że łączył w sobie kilka niesztamponowych elementów...

Gość nmbmnbmn
pytam bo mimo młodego wieku mam urodę kupy więc może byś mnie chciał?

sztampowych - rzecz jasna

Gość nmbmnbmn
Dziekuję drogi podszywie, że próbujesz na swój gówniany sposób urozmaicić ten arcyciekawy nocny dialog. Nie, żeby mnie to interesowało, ale... jakie to były "elementy" ?

Gość krksk spln
lepszy sort miałeś czyli jpg pijanego królika na tapecie przez kilka dni :classic_cool: 🖐️]]

Gość swoją drogą....
biedny fordzik :(

Gość alalaku
jedna z tych lasek to aktorka i na pewno z Toba nie byla, pozostalych 2 nie znam, ale i tak śmiem wątpić by była z kims takim :O no chyba że jestes kasiasty :D

jedna z nich gra do dzisiaj w reklamach. można ją zobaczyć w TV ...w reklamie gumy do żucia, gdzie świeci pięknym uśmiechem... ...przy okazji - grając w tamtej reklamie była biedna jakmysz kościelna - podobnie jak ja... ...a auto też było moje:) sprzedałem je za 6000 zł...i po tym spocie poszło na części...

Gość swoją drogą....
no cóż...:) znając twoją niepoprawną skłonność do mitomanii oraz chwalipięctwa, należy pamiętać, aby do wszystkiego, co pisujesz tutaj, a zwłaszcza rzeczy, których nie sposób zweryfikować, podchodzić z lekką rezerwą, mając na uwadze również fakt, że oprócz całej prawdy, istnieje na świecie także prawda wybiórcza oraz gówno prawda :) ps. nie było ci szkoda oddać autka do tak okrutnej dewastacji :(?

Gość sylwestra stalonska
myslalam,ze jestes dumnym samcem alfa,egoista,mizoginem, gejem itp a teraz wyszedles na takiego samego stuleja jak sosssss :O

trochę szkoda, bo nad ty autem pracowałem dobre kilka lat. sam zrobiłem remnt silnika, zawieszenia i elektryki... słowem wszystko... bardziej mi szkoda tego Capri, niż Pani Natalii - która i tak upadła na 4 kopyta. i niech się jej darzy... ‏ a tutaj konfrontacja twarzy: http://www.youtube.com/watch?v=b779KcOtVv4 chyba juz wiesz o kogo chodzi

Gość swoją drogą....
ładna babka:)

Gość ptard,
ile miała wzrostu?

nie pamiętam... to było dobre 10 lat temu, ale coś ok 178... ...wtedy jeszcze nie była taka koscista i było na czym bata zaczepić

Gość ta na pewno by sie z tobą umów
Petard ty mitomanie to Natalia A. zaraz znajdę do niej kontakt i napiszę,że wypisujesz tu takie rzeczy :D albo bedzie wiedziała kim jestes albo cie bedzie mogla oskarzyc o opowiadanie bzdur :P

no to szukaj:D dzisiaj mieszka w RPA i nie sądzę, aby chciało jej się odpowiadać... ...zresztą komu i po chuj?