Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000000000000000000000/

Nie oplaca sie byc uczciwym wobec kobiet

Polecane posty

bo i tak najwiecej zyskuja ci co wcale sie nie staraja....

Gość kobiettttttttty
Skąd wiesz czy się nie starają??? A może zyskują ci co są mniej agresywni?

Gość łukaszzzzzzzzzzz
jesli ci chodzi oto ze kobiety nie doceniaja cie bo jestes za dobry, to masz racje staraj sie je olewac i nie stawiaj na 1 miejscu, one lubia negatynwe emocje, takie juz sa

nie wiem albo jestem taki ciepły albo tak malo przystojny, znam tyle facetow co traktuje swooje kobiety jak szmaty a mimo wszystko one z nimi sa, a ja zawsze staralem sie stworzyc zwiazek partnerski oparty na zaufaniu i wzajemniej symppati i dupa, powiedziala ze ma innego, fakt duzo pracuje, ale kazdy wolny czas spedzalem z nia, w miare mozliwosci, zreszta czy sie da dzisiaj inaczej/

jaki sens sie jest starać jak cie zdradzi z bezrobotnym cwaniaczkiem co ma duzo czasu...

juz glupieje co za porabane czasy

Gość monumentalny
wiem o czym mowisz, wiele facetow ktorzy daza do czegos w zyciu ma przyprawiane rogi ...kobiety nie maja skrupulow, liczy sie ich tylek, chca miec wszystko, ty nie zapewniasz jednej rzeczy, pewnie seksu i towarzystwa, daj sobie spokoj i traktuj je tak jak trktuje ja tamten,, zapewne jak zabawke do seksu... nie rob z siebie kozla ofiarnego co tyra na dajke

Gość bredzisz człowieku
jeśli cię porzucają to zastanów sie nad swoim postepowaniem, od dobrego, miłego kochającego faceta kobieta tak łatwo nie odejdzie. Może właśnie jesteś skurwysynem jak to napisałeś i dlatego kolejna pusciła cię w trąbę.

Gość Joker z batmana lol
cos w tym jest, dzisiaj ksiezniczki nie wspieraja faceta, raczej wola przyjsc na gotowe, trafiles na suke i tyle w temacie

aha super....

Gość Joker z batmana lol
jestes za dobry dla nich, jestes jak piesek co zawsze przybiegnie do pani, a ze pani to latarnica ::D sory ze sie smieje ale dajesz sie dymac

tak myślicie wszyscy? ok, od tej pory będę takim szmaciarzem, że się nie dobrze bedzie robic

ludzie teraz to dno emocjonalne widze

Gość bredzisz człowieku
znowu dopasowujesz rzeczywistość do swojej skrzywionej nieco osobowości... Szkoda, że w środku nocy.. jak dam radę to skomentuję jutro 😠 w każdym razie nie można eskalować negatywnych emocji po to żeby ratować związek, wiem, ze świadomie wprowadzasz ludzi w błąd i nawet wiem w jakim celu...

Gość bredzisz człowieku
no to bądż szmaciarzem, a ci łagodniejsi rozkradną ci niewiasty spod nosa i bardzo dobrze.

Gość Tyle lat przy kompie
Bądź szmaciarzem, bądź- a narzeka na dno emocjonalne- to ma swoją nazwę na literkę "H" (samo "ha" :P )

Gość e-konto
co za glupia rada- badz sku******em to zaczna cie szanowac-absolutnie nie prawda. normalnej kobiecie nie podoba sie sku***el. tacy faceci podobaja sie tylko nie szanujacym sie szmatom.

Gość Joker z batmana lol
jak ci lagodniejsi zabiora mu kobiety? hahahah znam tyle lagodnych facetow i przewaznie maja zerowe powodzenie, to ty teraz bredzisz slonko :D zawsze zli chlopcy mieli i miec beda powodzenie i uznanie wsrod kobiet

Gość monumentalny
dobry facet jest potrzebny jak trzeba zakladac rodzine, cos powaznego, ale jak nie trzeba to wziecie maja cwaniaczki, nie daj sie robic koles, one wiedz kiedy usidlic sp;okojego faceta a kiedy sie bawic z innymi, to cwane sztuki, bardziej niz ci sie zdaje

Gość opłaca się być uczciwym
dłużej z tobą wytrzymają :)

Gość kiedyś porzuciłam
Zapomniałam napisać że to było dawno temu. Od tamtego czasu pogorszylo mu się znacznie. Ale psem ogrodnika pozostał, tylko teraz jeszcze bardziej ujada.

Gość Jest wiele miejsc, w których w
Albo zmień priorytety, przynajmniej na jakiś czas. Może się mylę, nie znam Cię, nie powinieneś jednak do tematu związków podchodzić zbyt desperacko. Rób swoje, rozwijaj jakieś swoje pasje, a dziewczyna sama Ci się znajdzie :P. Bądź sobą, jeśli chcesz stworzyć trwały związek oparty na zaufaniu itepe itede, to udawanie kogoś kim nie Jesteś i nigdy w pełni nie będziesz, z pewnością nie pomoże Ci w żaden sposób.

Gość Gyross
Pewnie że się nie opłaca, ale czy warto od strony moralnej to już inna sprawa :)

Gość jasne jasne jasne
trafił na kobiete, ktora zdrady ma we krwi, chocby nie wiem co robil i tak mu to nic nie da

Gość zawszony gimbus
a ja uwazam ze nie oplaca sie wchoodzic w zwiazki, panienek do seksu nie brak, a zona to same klopoty, jeszcze na dodatek zdradzaja, wczesniej czy pozniej dopprawi rogi

Gość malinowa magda zzzzzz
jestescie debilami, przez takich jak wy, jest coraz wiecej samotnych matek, tylko do bzykania jestesmy wam potrzebne