Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

nóżki, cycki-chce już wiosnę !!!

Polecane posty

od kiedy urosły mi cycki od tabletek anty chce pokazać je już światu! Juz sie nie moge doczekać kiedy zrzucę tą grubą kurtkę i kozaki i kiedy odsłonię moje nowe cycki i zgrabne nóżki! Wtedy na pewno poznam jakiegoś faceta nowego :)

Gość bigpen
a ja na wiosnę zrobię wreszcie operację powiększenia penisa - wstrzykną mi własny, pobrany wcześniej tłuszcz i będzie grubszy i dłuższy :)

Gość bigpen
jak już będzie gotowe to założę obcisłe spodnie i będę się napawał własnym powerem :)

Gość 5hjgfjfgj
a jaki masz rozmiar stanika i ogólnie wymiary?

zgrabne nóżki czyli krzywe chude karakany i cycki rozmiar A haha na pewno jakić stary zbook albo inny degenerat sie połasi:classic_cool:

Gość 1234jedendwatrzycztery
haha lol ;d twoje nowe cycki hahahahahha ;d

Gość 1234jedendwatrzycztery
nie ty jedna masz cycki wiec ty myslisz ze caly swiat zacznie sie nimi ekscytowac

kleopatra zezowata żmijo zamilcz :D moje wymiary to: biust-90 cm talia-65cm biodra-95cm

Gość prawictwo pospolite161
a legginsy macie ??

zdychaj z zazdrosci szmato95/60/95 i jedna z najpiękniejszych twarzy na świecie hahaha wspomniałas o zezie wiec sądze ze to twój problem i pewnie nosisz okulary:p jakie to zalosne że taka szmata musi się rozbierac żeby ktokolwiek na nią poleciał:) haha w ubraniu nie masz najwidoczniej zadnych atutów bo ryj jak klozet nie zapewnia ci adoratorów cycji 90- to małe B haha co za zdesperowany dałn:classic_cool:

Gość ;ot
zgadzam się normalna atrakcyjna dziewczyna nie musi sie rozbierać by kogos znaleźć sądze że jestes brzydka i masz chujowy charakter co mozna stwierdzić po tym co piszesz jestes tak głupia i tępa ze aż mi ciebie szkoda myśle ze masz coś z głową

Gość bigmistake
cały czas i ie bez powodu pisze się ze kobiety to kurwy a autorka jest tego przykładem:p

co za dno społeczne się tu wypowiada (bynajmniej nie mam na myśli siebie:D)

dnem społecznym to ty jestes latwa szmato i twoje popierdolone tematy i wpisy jestes upośledzonym debilem jestes tak pojebana że to się w głowie nie mieści

Też mam cycki pierwszy raz w życiu, więc rozumiem Twoją euforię :classic_cool:. Nie mogę sie na nie napatrzeć :classic_cool:.

totalny brak kultury i szacunku dla drugiego człowieka? :D znacie definicję kurwy? Nie wydaję mi się :D:D:D:D

Gość prawictwo pospolite161
ja mialem nauczycielke ktora caly sezon w legginsach . DAwały rade nawet zimą

Gość na anty
pokaż światu swój umysł, wiedzę, kulturę a nie cycki mózg sobie wymień na nowy bo ten, którego używasz już się zużył

problem w tym ze ona nie ma umysłu kultury a zdobywanie wiedzy zakończyła na etapie gimnazjalnym mysle ze gdy pokażesz swoje małe cycki to na pewno znajdziesz jakiegoś faceta-niestety takie pustaki i paszczaki jak ty sa tylko na jedna noc:o

Gość kamelianka
pokaże cyce i znajdzie faceta :D chyba na szybkie roochanko

Gość BartekZ
Co za pustak z cyckami...

Gość beacia s.k
wystarczy przeczytac tytuły jej tematow i już się jest zdegustowanym zazwyczaj nawet nie wchodze i nie czytam tego debilnego belkotu ta dziewczyna ma cos z glową ewidentnie myśle ze to jakas niedorozwin ięta dziewczyna albo po prostu iloraz inteligencji ma poniżej przeciętnej i to sporono coz i tacy ludzie sie zdarzaja :o

Gość cycki mało ważne
najważniejsze by cipka była wariatka i zawsze chętna na figle

Gość fhg2ovfbwl
i ja nie mogę się doczekać wiosny, tak samo jak Ciapata. a cycki Ciapatej z chęcią obejrzę

Gość Edka=Kredka
bo to paszczur jest myśli, że jak wystawi cyce to jakiś facet wreszcie ją choojem zahaczy