Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ms.Ocean

Szkoła policealna PROGRES (Rzeszów)

Polecane posty

Witam :) ostatnio przeszukiwałam internet w poszukiwaniu szkół policealnych dla dorosłych i dość ciekawą propozycją okazała się szkoła PROGOGRES, dużo kierunków ciekawych co najwazniejsze i fajne promocje :) Ale tak wszystko pięknie ładnie ale jak jest naprawdę to nie wiadomo. I tu właśnie moje pytanie czy ktoś z was orientuje się co z tą szkoła, jaka atmosfera, ciało pedagogoczne, warunki do nauki (sale, sprzęty itd) Muszę się gdzieś wybrać bo siedzenie na bezrobociu mnie męczy a tak to przynajmniej zrobie jakiś kurs, który może kiedyś mi się przyda :)

Gość troche cie rozczaruje
to ze maja taka oferte na stronie nie znaczy ze kazdy bedzie otwarty, jak sie przejdziesz lub zadzwonisz to dowiesz sie lub nie ze beda otwarte np 3 a 2 kolejnych nie sa pewni bo za malo osob sie poki co zapisalo. co do samego progresu wypowiedziec sie nie moge, mowie tylko ogolnie o tego typu szkolach bo na stronie wszystko wyglada tak ciekawie a przychodzi co do czego to czasem guzik otwieraja. moze znajdzie sie ktos kto ci napisze o tej konkretnej szkole w tym konkretnym miejscu bo wszedzie jest inaczej. co do warunkow do nauki to zazwyczaj maja dosc dobrze przygotowane sale do zajec praktycznych, teoria zas zwykle w wynajmowanych salach szkol pobliskich np gimnazjum.