Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka89

Nie wiem co mam robić

Polecane posty

Witam Może ktos mi cos doradzi podpowie ze swojego punktu widzenia. A wiec tak jestesmy ze sobą prawie 4 lata. na początku naszego zwiazku było idelanie jak pewnie w kazym zwiazku na poczatku. Dopiero jak dowiedziałam sie ze zaszłam w ciąze powoli zaczynał sobie pozalac na wiecej a mianowicie mieszkamy blisko sklepu wiec zaczol wychodzic pod sklep do kolegów , i tam picie i śmiechy a gdy wołałam go do domu to koledzy no co ty kobiety sie bedziesz słuchał no i oczywiscie stał tam dalej. Jak sie urodził nasz syn wogóle mi nie pomagał sie nim zajmowac nie karmil nie pomagał przy kapieli nie wstawał w nocy nic . A teraz jak juz jest starszy to zawsze znajdzie zajęcie żeby tylko za długo z nim nie siedziec , twierdzac ze zawsze jest zmeczony albo go cos boli. Nie mam z nim zadnej ochoty na seks i wogole cos mnie odpycha od niego. Nie jest tak jak byc powinno. Zamiast sie zblizyc do siebie to czuje ze sie ddalamy. Mieszkam z jego rodzicami jego matka to jakis koszmar ciagle wtyka nos w nie swoje sprawy chciałaby kontrolowac wszystko co robimy , wszystko by chciała wiedziec. Czuje sie tutaj jak w klatce nie chce tu dłuzej byc , mecze sie jak cholera ale boje sie jednoczesnie reakcji jego matki i plotek które zapewne porozpowiada jego mama ze go wykorzystałam i zostawiłam. On twierdzi ze mnie bardzo kocha ale ja juz nie. Chciałabym sobie jakos inaczej poukładac swoje życie , bo to nie jest to .... Może miała lub ktos jest w podobnej sytuacji ..??

Gość googlemanen
bpa, bla, bla............zmien chociaz trochę te mroczne opowieści. NUDA,NUDA,NUDA Fielko 😴

Gość googlemanen
A tak wogóle to buziaki 👄

Gość a a a a a
Zostaw go a plotkami co się przejmujesz?

Gość Amuletka
ja jestem z facetem 9 lat. mimo ze mam 22 i ja sobie nie dam mną manipulować on wie jakie są granice chodzić z kolagami chodzi ale nie wtedy kiedy ja mu nie pozwole. także ja się dziwię ze mówisz ze zmiana nastąpiła odkąd zaszłaś w ciąze. to wcześniej nie rozmawialiście o dzieciach? przecież wiadomo że można zajść w ciąze a matka jak matka są upierdliwe. i też nie wiedziała ś tego wcześnije? czy dopiero jak zaszłaś w ciąże to z nią zamieszlaliście?