Mila_c5 0 Napisano Luty 6, 2013 Dziewczyny! czy magnez faktycznie wspomaga odchudzanie? usłyszałam tak ostatnio i muszę przyznać,że trochę mnie to zdziwiło...pytam, bo chcę schudnąć skutecznie,ale zdrowo, bez żadych głodówek. niestety póki co, nie idzie mi zbyt dobrze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szaraczka27 Napisano Luty 7, 2013 Jak to dieta..wzloty i upadki :( dla mnie największą zmorą są słodycze. Wszystkiego jestem w stanie sobie odmówić,ale nie kawałka czekolady...to prawda, że magnez wspomaga odchudzanie, dlatego zamieniłam czekoladę mleczna na gorzką. Częściej piję też odtłuszczone kakao gorzkie z niewielką ilością mleka, a oprócz tego wodę z magnezem. aktualnie piję ustroniankę z magnezem i muszę przyznać, że bardzo mi smakuje, dobry kompan na siłownię, żeby uniknąć zakwasów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mila_c5 0 Napisano Luty 11, 2013 Dokładnie, czekolada najgorsza, a gorzkiej nie lubię, fuj :( ale chyba będę zmuszona się 'przerzucic'... a ta woda to serio taka dobra? ja aktualnie piję tę, która mi wpadnie w ręce, nigdy nie przywiązywałam wagi do wody mineralnej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bożenaa Napisano Maj 11, 2013 Zbliżają się wakacje, więc zależy mi na szybkim odchudzaniu. Dużo czytałam o magnezie i on naprawdę pomaga przy odchudzaniu. Wyczytałam , że Ustronianka z magnezem i witaminą B6 bardzo dobrze się sprawdza podczas treningów. Spróbowałam i z ręka na sercu mogę to potwierdzić :) Zostały dwa miesiące do wakacji a ja jestem coraz bardziej zadowolona z efektów diety i treningu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach