Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WRRONIKA

depilacja intymna facetow

Polecane posty

Gość WRRONIKA

ciekawa jestem co myslicie o depilacji facetow. ja lubie jak facet ma ogolone jajka i podstawę pena a zostawiony poziomy pasek nad penem, A wy?

Gość może ktoś ..
Ty chyba nie sikałaś dzisiaj.Chyba debile robią z siebie dzieciaki i golą coś na kutasie,ale są i tacy.Już wam odbija do reszty.

Gość GRaŻagrażka
to nie sprawa dzieciakow a poprostu higieny. jajka powinny byc ogolone i wkolo pena zeby wlosy nie wchodzily do ust a i lepiej wyglada. natomiast absolutnie nie powinni sie faceci calkiem golic bo to nie wyglada dobrze

Gość może ktoś ..
Jak mu jaja capią to i higiena nie pomoże,ani te ogolone włosy.

Gość mrgr
moj chlopak tez to robi i tez mowi ze to sprawa higieny ;p osobiscie nie przeszkadza mi to bo mnie do tego nie zmusza. chodz czasem robie to sama dla siebie wlasnie GRaŻagrażka dla wczesniej wspomnianej higieny ;) taka prawda ze wlosy zbieraja pot i juz ; ) oczywiscie nie wnioskujmy zaraz ze mam z tym problemy bo i tacy sie tu zaraz trafia ;P Poprostu jak ktos lubi to niech sobie to robi.

Jaka tam kwestia higieny? Jak komuś się podoba to goli jak nie to nie. Żadne pitolenie że dzieciak, że małpa itp. Jak kogoś kręci kodżak to ma łysego. Osobiście wolę ostrzyżonego, włosy nie za długi i nie za krótkie. Jeśli zaś moja kobieta by chciała mieć łysego to z chęcią dałbym jej ogolić.

Gość może ktoś ..
ja nie golę, wolę mieć zarośnięty odbyt wtedy wiem że jak idę w nocy przez dworzec to przy próbie gwałtu taki napastnik jak zobaczy ten busz i dredy wiszące z dupy to mnie od razu puszcza i mam spokój. u nas na osiedlu mówimy na to "firewall" bo to skuteczna ochrona.

Gość Sportman
Od kad zaczołem łysieć ,golę się na zero >Pozbywam sie również owłosienia w pozostałych cześciach mojego ciała ,gdzie się da to wosk ,reszta pianka i maszynka .Czuję się bardziej komfortowo .Nie wiem jak podoba sie to Paniom ?

Gość Rozgardiaszona
Lubię takich zadbanych i gładkich

Gość Sportman
Ja wygladałem smiesznie z wygoloną głową i kroczem a zarosnietą klatką ,więc wydepilowałem sie cały i od tej pory tak zostaje

Gość Rozgardiaszona
Sportman ,nabieram ochoty na Ciebie coraz bardziej ,napisz cos o sobie jak wyglądasz

Gość Sportman
Mam 190 cm wzrostu ,umięśniony niebieskie oczy ,łysy,tatuaż na karku. To fakt że ogolony członek wydaje się większy ,w saunie panie często lukaja najpierw tam.Notabene panie twierdzą że rozmiar się nie liczy jednak prawda jest inna.

Gość Rozgardiaszona
No ,mam coraz większą ochotę na Ciebie,a co do rozmiaru to ma znaczenie i te kobiety które twierdzą inaczej po prostu kłamią

ja też wolę jak facet jest gładziutki:] Choć nie przeszkadza mi jeśli jakieś tam maleńkie włoski się pojawiają;) Ale buszu,nienawidze!!aż mnie obrzydzenie bierze:/Tak samo jak nie lubie jak faceci mają włochy pod pachami,a już szczególnie latem! miałam wątpliwą przyjemność jechać tramwajem w upalny dzień w dodatku w tłoku.obok mnie facet,gąszcz pod pachą i?SMRÓD!A fuj...

Gość gab46
Slowianka ,masz rację...facet to facet,żadnych lalusi.

Gość Depilacja to obowiązek,każdego
depilacja powinna być i dla kobiet i mężczyzn:) Depilacja nóg u faceta to podchodzi pod już nie powiem co...:P To powinien być nawyk i podstawa higieny:] To dotyczy i mężczyzn i kobiet:) Hahahaha.jakby facet twierdzil,ze strasznie podniecający jest busz to byscie chodziły??no proszę was... ja miałam jednego faceta który się bronił przed depilacją strasznie,bo mamusia mu mówiła,że to nie zdrowe i w dodatku nieestetyczne:D ogolił pachy,i przy tym miałczał,ze to straszne:D ale jajek nie chciał zdepilować:] ale przed buszmenem miałam,ogolonego:D i po buszmenie,też :D aż chcialo się ogolonemu fundować milość francuską:]I like it:)

Gość kiedyś,,,,
cioty będą sobie brwi golić i rzęsy wyrywać, a jak trafi się ktoś z brwiami i rzęsami to będzie brudas i obciachowiec. i będą matoły krzyczeć, że brwi i rzęsy są be i i obrzydliwe. a dziś to normalka...

Gość kiedyś,,,,
niby golenie to podstawa higieny? to już nie woda i mydło? jak wykrzywione musi być myślenie kogoś kto tak pisze?

Gość pruszysniezek*
ogolic jajka to nie żadna higiena,higiena to umyc jaja co najmniej 2 razy dziennie

Gość włosy łonowe to pożywka dla...
Bakterii!!!i stąd ten fetor!!!:P brak włosów nie gwarantuje braku odoru,ale go zdecydowanie zmniejsza! jest to o wiele higieniczniejsze:) Nie mówię o tym,ze nie należy się myć 2 Razy dziennie... ale jak dla mnie jednak męska depilacja,wskazuje na dbanie o siebie;) A tak na marginesie drogie panie,uhodujcie sobie tam busz;)A szczególnie latem,faktycznie mycie się 2razy dziennie,a w ciągu dnia sprawdźćie jak pachniecie tam w połowie dnia;) To samo proponuje z pachami:)Użycie antyperspirantu na włochy i w połowie dnia zobaczcie jaki piękny zapach tam panuje;)

Gość Buhahaha,buhahaha
Nikt nie podważa argumentów?;D

Ja m jajka gołe mam zawsze gole bo lubię mieć czysciutko i schludnie i fajniej jest jak kobitka ssa jajka ogolone BO TAK LUBIĘ I JUZ!

Gość lghgh
iPhon - "ssa":D ssie jeśli już hahaha

golić do końca to nie ale na jerzyka jest najlepiej w kontakcie z kobietą!

Gość Irulana 227
Sportsman: Z Twojego opisu wynika że jestes moim ideałem :P