Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mateo88

Walentynki w Warszawie

Polecane posty

Go艣膰 Mateo88

Siema, pisz臋 na kobiecym forum, gdy偶 kobiety mi chyba lepiej doradz膮 ;) Chcia艂bym zabra膰 gdzie艣 dziewczyn臋 w walentynki w Warszawie. Prosz臋 o rady. Miejsca godne polecenia itd ;) Dodam, 偶e poznali艣my si臋 niedawno, wi臋c nie znam jej ulubionych miejsc itd. My艣la艂em o jakiej艣 restauracji, najlepiej okolice 艣r贸dmie艣cia, ale sam rzadko bywam, wi臋c nie wiem. Chcia艂bym, 偶eby nie by艂o jako艣 tanio zanadto, 偶eby nie my艣la艂a, 偶e na niej oszcz臋dzam, ale te偶 bez przesady, 偶eby obiad nie kosztowa艂 100 z艂 na osob臋 :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Laylaaaaa
Mnie satysfakcjonowa艂by gokarty :D Albo 艣cinka czy co艣 w ten dese艅. No chyba, 偶e nie ma w sobie ducha walki ani ambicji na dobr膮 zabaw臋. Restauracje s膮 nudne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokoszaaa
ej, dlaczego nudne? ja tam wyznaje zasade przez zoladek do serca a jak jestem glodna to jestem zla ;p no ale wiadomo, to zalezy od tego jaka jest twoja dziewczyna, ja np cziluje wlasnie w knajpie, kino itp a kolezanka nade mna gokarty czy scianka wiec nie dogodzisz kazdej tym samym. jesli chodzi o knajpy to mog臋 ci polecic olive garden, niedawno by艂am tam ze swoim ch艂opakiem w urodziny ;) duzy wybor szamy, takie arabskie, jest shisha i bardzo fajny klimat ;) a ceny to tak 10-60 z艂 mniej wi臋cej wiec mysle ze spoczko. to sa okolice grzybowskiej i jana pawla, tam gdzie jest radisson, nie pamietam dok艂adnie adresu, sprawdz sobie na stronce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tyuioopsdf
gokarty? 艣cianka? hehe. b臋dzie zachwycona jak ma 12 lat. doros艂a kobieta raczej chce co艣 zje艣膰, wypi膰 par臋 drin贸w i si臋 zrelaksowa膰, a nie tak膮 艣ciezk臋 zdrowia w szpilkach i sukience koktajlowej odstwaia膰:) jak si臋 chce kogos zaprosi膰 na wsp贸lny jogging, basen albo mecz tenisa, to sie umawiasz konkretnie na to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mateo88
chodzi o to,zeby sie rozluzni艂a,mam zaklepany pok贸j i nie chcia艂bym wydac kase bezoowocnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasencja11

w Warszawie polecam wege knajpk臋 Mango Vegan - nawet je偶eli normalnie jecie mi臋so to i tak powinno Wam zasmakowa膰 馃檪聽jest tam smacznie, bogate smaki, ciekawy wyb贸r da艅 z menu, ja osobi艣cie uwielbiam! i pocichutku licz臋, 偶e m贸j ch艂opak we藕mie mnie tam na Walentynki 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

My ju偶 sobie ustalili艣my z ch艂opakiem, 偶e walentynki sp臋dzamy w mieszkaniu. Prezenty robimy sobie skromne typu czekoladki, kupujemy dobre wino. Kolacj臋 sobie zam贸wimy przez roomservice znajdziemy co艣 do jedzenia na co akurat ochota nam przyjdzie, w艂膮czymy sobie film i tyle. W restauracjach i kinach to b臋d膮 t艂umy聽

Udost臋pnij ten post