Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateo88

Walentynki w Warszawie

Polecane posty

Gość Mateo88

Siema, piszę na kobiecym forum, gdyż kobiety mi chyba lepiej doradzą ;) Chciałbym zabrać gdzieś dziewczynę w walentynki w Warszawie. Proszę o rady. Miejsca godne polecenia itd ;) Dodam, że poznaliśmy się niedawno, więc nie znam jej ulubionych miejsc itd. Myślałem o jakiejś restauracji, najlepiej okolice śródmieścia, ale sam rzadko bywam, więc nie wiem. Chciałbym, żeby nie było jakoś tanio zanadto, żeby nie myślała, że na niej oszczędzam, ale też bez przesady, żeby obiad nie kosztował 100 zł na osobę :P

Gość Laylaaaaa
Mnie satysfakcjonowałby gokarty :D Albo ścinka czy coś w ten deseń. No chyba, że nie ma w sobie ducha walki ani ambicji na dobrą zabawę. Restauracje są nudne.

Gość kokoszaaa
ej, dlaczego nudne? ja tam wyznaje zasade przez zoladek do serca a jak jestem glodna to jestem zla ;p no ale wiadomo, to zalezy od tego jaka jest twoja dziewczyna, ja np cziluje wlasnie w knajpie, kino itp a kolezanka nade mna gokarty czy scianka wiec nie dogodzisz kazdej tym samym. jesli chodzi o knajpy to mogę ci polecic olive garden, niedawno byłam tam ze swoim chłopakiem w urodziny ;) duzy wybor szamy, takie arabskie, jest shisha i bardzo fajny klimat ;) a ceny to tak 10-60 zł mniej więcej wiec mysle ze spoczko. to sa okolice grzybowskiej i jana pawla, tam gdzie jest radisson, nie pamietam dokładnie adresu, sprawdz sobie na stronce

Gość tyuioopsdf
gokarty? ścianka? hehe. będzie zachwycona jak ma 12 lat. dorosła kobieta raczej chce coś zjeść, wypić parę drinów i się zrelaksować, a nie taką ściezkę zdrowia w szpilkach i sukience koktajlowej odstwaiać:) jak się chce kogos zaprosić na wspólny jogging, basen albo mecz tenisa, to sie umawiasz konkretnie na to

Gość Mateo88
chodzi o to,zeby sie rozluzniła,mam zaklepany pokój i nie chciałbym wydac kase bezoowocnie

Gość kasencja11

w Warszawie polecam wege knajpkę Mango Vegan - nawet jeżeli normalnie jecie mięso to i tak powinno Wam zasmakować 🙂 jest tam smacznie, bogate smaki, ciekawy wybór dań z menu, ja osobiście uwielbiam! i pocichutku liczę, że mój chłopak weźmie mnie tam na Walentynki 😄 

Gość gość

My już sobie ustaliliśmy z chłopakiem, że walentynki spędzamy w mieszkaniu. Prezenty robimy sobie skromne typu czekoladki, kupujemy dobre wino. Kolację sobie zamówimy przez roomservice znajdziemy coś do jedzenia na co akurat ochota nam przyjdzie, włączymy sobie film i tyle. W restauracjach i kinach to będą tłumy