Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HWDP3

polskie youtube w UK

Polecane posty

Gość zielonasalatqa
nie wszystkie filmy pochodza z uk,no chyba ze zmienili kierunek poruszania sie pojazdow :P

Gość zapytaj w aptece
ja nie rozumiem z czego tu sie smiac, ZE WLASNY KRAJ WYPEDZA LUDZI NA PONIEWIERKE? ZE WCIAZ MUSZA ZACZYNA OD NOWA. Nie kazdy mial tatusia dyrektora, co mu super edukacje zalatwil, sa ludzie po roznych problemach zyciowych. MNIE NP OJCIEC ALKOHOLIC BIL TAK, ZE KREW MI USZAMI I NOSEM LECIALA, a sasziedzi nie reagowali na to, dostalam liczynych obrazen glowy i ciala i tylko zdolni lekarze mnie, male dzicko odratowali. Moze chcecie sobie poogladac zmasakrowana twarz 8 letniego dziecka, tez sie posmiejecie... Cale swoje zycie chodzilam w podartych szmatach, nie dojadalam i nikt sie tym nie przejmowal, tylko sie smiali, bo nie mieli takiego pecha jak ja trafic z patologicznymi rodzicami, A TO MOGL BYC KAZDY Z WAS... Mam po tym znecaniu do dzisiaj problemy z mowa i sluchem i co mnie tez nagracie i bedziecie sie ze mnie smiac, jak bede dzwonic z lamanym angielskim? LUDZIE DO UK PRZYJEZDZAJA TU ROZNI, CZESTO CO MIELI WLASNIE TAKICH RODZICOW ALKOHOLIKOW I ZADEN Z WAS IM JAKO DZIECIOM NIE POMOGL, A PANSTWO MIALO ICH W DUPIE, a teraz jak sobie probuja radzic na ojczyznie, to sie z nich smieja... bo nie zostaje dyrektorem w UK jak ten Marcinkiewicz, sprzedawczyk i kurwiarz. My Polacy jestesmy gorsi od Hitlera i Nazistow, najlepiej uruchomcie spowrotem "polskie obozy zaglady " w Oswiecimiu i pozbadzcie sie ludzi, ktorzy wam nie pasuja do tapety, czy eleganckiego wnetrza, albo pejzazu... Nazisci...

Gość antyHEJT
zapytaj w aptece, Troche nei dokonca rozumiem twojej w wypowiedzi! Filmiki poluktuba to cos z czego mozna sie posmiac,popatrzec skrytykowac itp, a Ty wypisujezcos o hiltlerze, nie chcesz nei ogladaj, ja ogladam bo lubie sie posmiac z ulomnosci lub z glupoty. Prawda jest taka ze wszyscy w Polsce ogladaja to i mowia jak nasi glupieja na wysapch itp ale nikt nie musi odrazu zdejmowac krzyza w sejmie aaa! typowe podejscie wszedzie hejt. Zamiast czytac o benefitach czy przekazach pienieznych wole cos takiego na odmiane