Gość gość Napisano Styczeń 16, 2014 Dostałam je zamiast cilestu. Nie byłam zadowolona jak dowiedziałam się, ze jest ich 24 + 4 placebo. Zdecydowałam nie brać tych placebo. Bez sensu. Nie przytyłam, nie miałam żadnych objawów. Jedynie plamiłam podobno to normalne ale po cilest nie miałam takich problemów. z tego co też pamiętam chyba miesiączki było o dziwo bolesne bardziej niż na cilest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2014 Aha czytając was - mają głupie opakowanie nieczytelne i sa z***b..drogie. Kupiłam tylko 2 opakowania bo bałam sie ze jak źle zareaguje na zmianę to ponad 100 zeta pójdzie się...Nie mam pojęcia czemu w Pl sa tak drogie pigułki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2014 na początku dostałam cilest a po nim tak masakryczne krwawienie ze wyladowałam w szpitalu. Daylette biore juz długo i rewelka. Urosly mi cycki :D libido nie spada a wrecz przeciwnie. Okres co do minuty praktycznie. no ale kazda z nas inaczej reaguje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 Ja biorę już drugie opakowanie daylette i jestem bardzo zadowolna, żadnych mdłości, humorków, i to fakt po ich stosowaniu biust naprawde się wypełnia, piersi robią się pełne i jędrne, a co do libido no to hm bywa różnie, aczkolwiek zle nie ma, zdecydowanie jestem z nich zadowolna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2014 Ja jestem w trakcie drugiego opakowania, całe pierwszy blister miałam krwawienie, nie były jakieś ogromne jednak było to trochę męczące. Teraz krwawienia ustały, ale mam jakby upławy. Lekarz powiedział że to normalne i może trwać do 3 miesięcy. Mam nadzieję że jednak będzie trwało krócej bo wieczne ślady na majtkach są średnio komfortowe. Woda w organiźmie się nie zatrzymuje, cycki mi urosły i to sporo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skorus84 Napisano Luty 11, 2014 tabletki sprzedane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 12, 2014 Ja Daylette biorę od 6 miesięcy i w moim przypadku rewelka. Super się po nich czuję, piersi urosły a libido nie spadło. Jedyne na co muszę uważać to żylaki ponieważ mam ku temu skłonności. Ostatnio mój gin zalecił mi, abym stosowała Harmonelle, która ma chronić i naczynia i dbać aby właśnie żylaki się nie pojawiły. Lekarz polecił mi ją przy antykoncepcji, głównie z powodu pajączków na nogach ale lek ma taki skład, że dodatkowo dba o wszystko, więc myślę, że będę go kupowała regularnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscjhytre Napisano Luty 17, 2014 U mnie wszystko było ok,a po prawie pół roku libido spadło mi do 0, pojawiły się dziwne humory, zrobiłam się drażliwa. Od tabletek piersi minimalnie się powiększyły, miesiączki skróciły i nie były bolesne, nie przytyłam, wszystko byłoby ok gdyby nie brak ochoty na zbliżenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 ja biorę Daylette już drugi rok. początkowo przez około 3 pierwsze miesiące ich brania miałam krwawienia między normalnymi miesiączkami, potem bylo ok. za każdym razem jak wzięłam rugą tabletkę placebo momentalnie pojawiał się okres, żadnych bóli itp piersi ani waga też mi się nie powiększyły. ale od jakiś 3 miesięcy ich brania czuję znaczny spadek libido przez co nawet gdy już mam ochotę seks z mężem jest znacznie gorszy- mam znacznie mniejsze doznania seksualne. przy najbliższej wizycie u mojego lekarza zapytam go dlaczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azAZ09i Napisano Kwiecień 16, 2014 Ja wcześniej stosowałam diane35 przez jakies 5 miesiecy.Wystąpił trądzik,nudności,więc postanowiłam zmienić,lekarz przepisał mi właśnie daylette.No i tu się zaczeło:nadal trądzik,nudności po 1godz od wzięcia tabletki,przytyłam,a co najgorsze to ciągły ból piersi,zrobiłam się bardzo drażliwa,wszystko mnie denerwuje,no nie chce mi się żyć po prostu,a mój chłopak ma mnie już dość,no i ciągle się kłócimy:/ spadek libido do zera.Seks może nie istnieć:/ Brałam je ok.7miesięcy.Jakoś nie polecam,naprawdę... Teraz lekarz mi zmienił na novyette,zobaczymy co będzie tym razem.Mam nadzieje,że dobrze na mnie wpłyną:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2014 Ja przyjmowałam Daylette przez 6 miesięcy byly to moje pierwsze tabletki anty jakie brałam. U mnie się nie sprawdzily. Pierwszy miesić był okropny czułam się fatalnie , prawie mdlałam bólu . Lecz wiedziałam ze moga wystąpic takie objawy podczas paru pierwszych miesiecy wiec postanowiłam dać im szanse. W kolejnych miesiącach było lepiej lecz miałam okropne wzdęcia i co najgorsze psychicznie było bardzo źle ,zle samopoczucie , stany depresyjne. Postanowiłam zmienić na tabletki starszej generacji .Od dwóch miesięcy biore Rigevidon i czuje się rewelacyjne samopoczucie bardzo dobre ,nic nie boli i nawet nie mam wzdęc. Ale wiadomo każdy organizm reaguje inaczej więc same musicie zobaczyc co wam odpowiada. I nie bac się zmieniac tabletek ja sie bałam ale gdy się odwazyłam żałowałam że wcześniej tego nie zrobiłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2014 Ja również polecam. borę je już 7 miesięcy czuje sie doskonale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tabletkinazbyciu Napisano Lipiec 1, 2014 Hej, Mam do sprzedania dwa opakowania leku Daylette, z datą ważności do listopada 2015 (kupiłam je w maju 2014). Okazało się, że muszę zmienić tabletki na mocniejsze, a w maju wykupiłam od razu 3 opakowania. Mogę wysłać zdjęcie dla zainteresowanych, że to żadne oszustwo :) Odsprzedaję za tyle, ile kupiłam, chodzi o to, żeby się nie zmarnowały. Kontakt na nensha90@gmail.com 28,50 zł za opakowanie + koszty wysyłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2015 ja po daylette nie mialam zadnych rewolucji. Wszystko dziala tak jak mialo dzialac, jakies plamienia byly, ale bez przesady :) w aptece w warszawie polecili mi zamiast yasminelle, na ktora reagowalam zle... http://aptekagold.pl/daylette-tabl-0-02mg-3mg-x-28.html biore takie daylette, czy sa inne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewela2666 Napisano Czerwiec 20, 2016 Ja biore je drugi rok, waga mi skoczyla z czego jestem zadowolona bo wczesniej wygladalam jak wieszak, piersi oczywiscie tez po za tym nie mam innych objawow, czuje sie bardzo dobrze polecam je jak najbardziej :) Ale wiesz kazdy ma inny organizm i roznie moze reagowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach