Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jadzia jet.

Blaty do kuchni - co istotne?

Polecane posty

Gość lettie

U nas jest blat z Corianu i bardzo dobrze się sprawdza w użytkowaniu, jest estetyczny, odporny na zarysowania i plamy. Wykonany został przez szczecińską firmę www.agal.pl/ Oni wykonali nam też całą zabudowę kuchenną na wymiar i super się sprawdzili.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

ja mam kamienne blaty są super, dlatego zadbałam o nie i zabezpieczyłam je preparatem Dynasil FX który jest dopuszczony do kontatku z żywnościa i zapewnia odporność na plamy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Mi w blacie kamiennym podoba się zwłaszcza jego trwałość gorzej jest już z czyszczeniem. Zostają mi z wody plamy białe gdyż mam twardą wodę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Filip

Przede wszystkim najważniejsze jest dobre wykonanie , ja brałem od firmy topalit. Mają dobre ceny.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość

Według mnie najlepszymi blatami kuchennymi są blaty kamienne. Granit zawsze dobrze się prezentuje w kuchni. Jeżeli też jesteście tym zainteresowani to zajrzyjcie na stronę www.granimex.pl Jest to całkiem niezła hurtowania kamienia naturalnego, która posiada ponad 100 róznych rodzajów kamienia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość

Firma Topalit.com.pl ma genialne blaty

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Paweł Wolicki

A dla mnie najlepiej wygląda klasyka. Białe fronty, drewniane blaty.

https://www.instagram.com/decoroom_eu/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Katarzyna Piasecka

Bardzo fajne aranżacje kuchni, takie nieoklepane fronty i całość generalnie.

https://www.instagram.com/decoroom_eu/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Zbyszek Antoniuk

Dobry materiał to podstawa, przy zagrożeniach na jakie jest blat kuchenny narażony przy codziennym użytkowaniu. www.decoroom.eu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ryszard Kolankiewicz

Dane techniczne są najważniejsze prościej mówiąc wymiary i rodzaj wykonania efanpage.pl wszystkie potrzebne informacje wyczytasz , warto spojrzeć na detale.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Anka1994

Dzień Dobry, ja korzystałem z blatów Topalit mają bardzo dobre zewnętrzne blaty na dwór, czego nie ma konkurencja. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Ja mam blat z kamienia, wykonywała mi firma Kamstone z Warszawy, mogę zdecydowanie polecić 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

nie chcę zakładać nowego wątku to napiszę tutaj moim zdaniem bardo ważne jest żeby kamienne blaty z granitu czy marmuru odpowiednio zabezpieczyć najlepiej nadaje się do tego preparat Dynasil FX bo można zaimpregnować blaty samemu, a preparat dopuszczony jest do kontaktu z żywnością

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×