Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wrak czlowieka

Luteina

Polecane posty

Gość wrak czlowieka

Witam Kobitki Przez trzy lata stosowałam antykoncepcje,pigułki nazywały się NOVYNNET lub jakoś podobnie.Po trzech latach postanowiłam zrobić sobie przerwę,od tamtej pory przez pół roku nie miałam okresu,włosy zaczeły wychodzić garściami itd..Nie mogłam iść do gina ponieważ jestem w Norwegii a tutaj nie pracuje,więc nie jestem też zarejestrowana nigdzie i każdy kto tu był wie,że ceny są kosmiczne...Po polowie roku poszłam do doktora zbadał mnie-USG PIERSI I DOPOCHWOWO wszystko ok...Wypisał skierowanie na poziom progesteronu i innych tam hormonów bo podejrzewał,że tutaj jest przyczyna zatrzymania @,wypisał LUTEINE na wywołanie okresu 5 dni po dwie tabletki rano i wieczorem dopochwowo,stosowałam je no i po skonczeniu tych 20 tableteczek po 3dniach przyszła @ bolesna jak diabli.Lekarz kazał mi odliczać dni cyklu i od 20dnia miałam powtorzyc terapie-powtorzylam i tak samo jak przy tamtej dostalam @. Byłam już w Norge więc z badań narazie lipa bo muszą być wykonane w 3,4 lub 5 dniu cyklu... !MOJE PYTANIE BRZMI:|Czy teraz mam znowu liczyc dc do 20 i zaczac znow brac te LUTEINE czy tez zobaczyc czy sama przyjdzie,moze sie juz wszystko unormuje?jestem przerazona troche bo dzieci to raczej narazie nie bede mogla miec jak sie nie znajdzie przyczyny POMOZECIE???????????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować