Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziewczynaZonatego

Jak go zatrzymac??

Polecane posty

Gość DziewczynaZonatego

Witam Was dziewczyny. Mam 20 lat, spotykam się z 33 latkiem, który ma żonę. Jestem jego trzecią kochanką w trakcie trwania jego małżeństwa. Z poprzednimi zrywał kontakt po pół roku znajomości, powiedział mi, że po takim czasie nudzi mu się kobieta. Spotykam się z nim ponad 5 miesięcy i na prawde boję się , że ze mną zerwie.. A nie chcę tego. Uwielbiam z nim uprawiać seks, jest nieziemsko przystojny , wysportowany, zna się na rzeczy. Podczas seksu z nim mam czasami nawet 2 orgazmy łechtaczkowe i ze 3 pochwowe. Wiem, ze juz drugiego takiego nie spotkam. On nie okazuje mi zadnych uczuć , spotyka sie ze mna widentnie tylko dla seksu. Jestem duzo ładniejsza niz moje poprzedniczki, zgrabniejsza i młodsza od nich, wiec może tak szybko mu sie nie znudzę?? Spełniam wszystkie jego fantazję, zawsze jestem zadbana, wydepilowana i pachnąca, zawsze jakies seksi ciuszki itd.. Widze, ze jest mną zafascynowany w dalszym ciągu, no ale nie wiem co moge zrobić by zatrzymać go przy sobie na stałe w takim ukladzie??

Gość nbvghj
co za pustak ja jebie mam nadzieję ze chociaz jesteś w połowie tak atrakcyjna jak piszesz bo zdaje się ze tylko to Ci w zyciu zostało

Gość DziewczynaZonatego
Tak sie zastanawiam nad wycieczka do ciepłuch krajów, on mogłby się wytłumaczyć przed zona delegacją. Tylko czy to , że bedziemy ze sobą 24 na dobe przez np 7 dni nie zaszkodzi?? Od ponad 5 miesięcy spotykamy się na seks ok 2 razy w tygoniu. Czasami w porze lunchu jak jestem na mieszkaniu, a moja wspolokatorka na uczelni wpada na szybki numerek, albo lodzika.

Gość DziewczynaZonatego
Nie jestem pusta, nie chce się wiązac. Ja potrzebowałam kogos tylko na seks bz zobowiązań i on równiez. Mi i jemu pasuje ten układ, nie mam wyrzutów sumienia, niczego nie niszcze, jakby nie spotykał się ze mną to z inną . Zreszta żona się nie domysla i jest z nim szcześliwa.

Gość DziewczynaZonatego
Przed nim miałam 5 facetów , w moim wieku lub starszych góra 5 lat i miałam tylko orgazmy łechtaczkowe takie jakie osiagam przy masturbacji. Dopiero z nim przekonałam się co to prawdziwe orgazmy i przyjemnosc. Pożadanie i namiętność. Nie chce z tego rezygnowac, nie chce tego stracic.

Gość DziewczynaZonatego
Jak dla Ciebie osoba , która ma 20 lat to dziecko to powodzenia. S adzac po nicku to aluzja do tego, ze mam sie zgłosic na leczenie, bo tak xle ze mną? Ludzie w jakim wy swiecie żyjecie.? Myslicie , ze męzowie nie zdradzaja zon? Zreszta ja go do zdradzania zony nie zmuszam, robił to również zanim mnie poznał z dwoma innymi.

Gość DziewczynaZonatego
Była któras kochanką ?? Na dłuzej?? Jak myslicie co skłoniło tych meżczyzn do zostania na dłuzej z Wami w takim układzie?

Na takiego faceta sposobem jest tylko seks. Mózg jest w stanie się narkotyzować takim układem jakieś 2-3 lata, więc jeśli dostarczasz mu odpowiednich bodźców, to wcale nie musi być koniec. Staraj się, wprowadzaj nowości, zaskakuj go. Czytaj na temat seksu i ucz się. Jeśli nie będzie się przy Tobie nudził, to jest większa szansa na to, że zostanie :-)