Lena17 0 Napisano Luty 6, 2013 Słuchajcie mam problem okres spóżnia mi się2 tygodnie dodam że chorowałam na anginę . Poprzednią miesiączke miałam 23.12.2012 potem już nie miałam wcale . 31.12 pieściłam się z chłopakiem ocieralismy się narządami ale nie było sexu jestem dziewicą zrobiłam w 38 dniu test ciążowy potem 3 kolejne i wyszły negatywne martwie się że nie ma dalej miesiączki 2 tygodnie nigdy mi się nie spóżniała jak myślicie to może być ciąża czy co?:(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena17 0 Napisano Luty 6, 2013 Jest tu ktoś kto miał taki problem??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zandalee-70 0 Napisano Luty 6, 2013 Witaj Leno. Myślę że za dużo histeryzujesz,od pocierania się czy pieszczenia nie zachodzi się w ciążę.Sama piszesz że jesteś dziewicą.Nie zawsze brak okresu wiąże się z zajściem w ciążę.W twoim wieku nie zawsze miesiączki występują regularnie zdarzają się pewne nawet dłuższe wachania myślę też że twoje problemy znikną gdy podejmiesz normalne współżycie seksualne,oczywiście nie traktuj tego jako namowy. A tak na marginesie,to twoja znajomość seksualna jest raczej niska,polecam abyś poczytała troszkę na ten temat a może porozmawiaj z matką? to bardzo ważne abyś była przygotowana i świadoma,czy twoi rodzice naprawdę nie rozmawiali z tobą na ten temat,nie przygotowali cię?mam córkę w podobnym do twojego wieku i już dawno rozmawiałam z nią na ten temat,bo tego się nie uniknie. Jeśli nie masz się kogo poradzić to po prostu napisz o ile będę mogła to pomogę. pozdrawiam magda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach