Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne;oo

dziś koleżanka powiedziała mi

Polecane posty

Gość dziwne;oo

że waży 62kg a ma 165cm wzrostu i byłam w szoku, bo maksymalnie dałabym jej 53kg! jak to jest mozliwe? mięśnie to nie są, bo nie ćwiczy nic. druga moja kolezanka o podobnym wzroście ma 58kg i nie jest zbyt szczupla..od czego to zależy? ;o

Gość ehehhehehe
ile gówna ma w dupie

Gość ciekafski Pro
WOW ;o

Gość dziwne;oo
może by tak jakaś sensowniejsza odpowiedz? bo to nawet zabawne nie było ;]

Gość EleGannt
chyba wiem o co biega , haha gdy kobieta wskoczy w sukienkę a sukienka wyszczupla sylwetkę to kobieta o wadze 62 kg. wygląda jakby ważyła 53 kg. natomiast gdy kobieta o szczupłej sylwetce założy kalesony to jej kufer wydaje się ogromny jak Titanik i wygląda na pulchną

Gość SDDFFDFDf
od zgrabnosci, ma budowe proporcionalna do wygladu, czyli tyle cm co w biodrach toi i wpiersiach.,znam dziewczyne ma 174cm i wazy 85kg, i jest serio laska , faceci szaleja za nia, naprawde

Gość śmietana w cukrze
mogla mieć kilkudniowe zatwardzenie i te 5 kg kalu się jej zebralo.waga spadnie gdy się wysra

Gość siwa gąska
dlatego tak jest bo ma dużo wody w organizmie.

Gość porannarosaaa
ludzie mają różne szkielety (w sensie, że niektórzy mogą mieć "grubsze kości"). A może poprostu tuszuje to odpowiednimi ubraniami?

Gość dziwne;oo
ta co wazy 62 chodzi w rurkach, rzeczach przylegajacych do ciala wiec widac by bylo gdyby byla przy kosci. to nie sprawa ubioru akurat. ogolnie ma plaski brzuch, przerwe miedzy udami, maly biust, no taka szczupla budowa.

Gość tomek wawru.....
przerwe ma od dużej ilości prąć miedzy nimi

Gość porannarosaaa
ale ja byłam dokładnie tej samej budowy 165 cm i 62 kg i też chodziłam w rurkach i ogólnie nikt mi nie mówił, że jest ze mna coś nie tak, w sensie, że jestem gruba albo coś, wręcz przeciwnie, zresztą ja też nie uważałam, żebym była jakaś przy kości, nosząc rozmiar M. To może z tamta laską co waży 58 kg jest coś nie tak? Albo to ona się ubiera w jakieś obszerne ubrania które ja pogrubiają?