Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaalergiaaaa!!!

do mam dzieci i niemowlat ktore mialy robione testy alergiczne

Polecane posty

Gość aaalergiaaaa!!!

na co wyszla u waszych dzieci alergia? i jakie testy robilyscie?

Gość z krwii
alergia pokarmowa praktycznie na wszystko. Od 2,5 l alergia wziewna

Gość aaalergiaaaa!!!
dziekuje a histamina? bo u mojej 7 letniej wyszla histamina reszta na 0

Gość z krwii
z tego co pamietam to tez. jestesmy na rygorystycznej diecie,obecnie syn ma 4 lata widze malutka poprawe. jestesmy non stop na lekach.

Gość z krwii
histamina z tego co pamietam to jest w rybach(????) i chyba w zywnosci dojrzewajacej(?). ale nie spozywa takich rzeczy. On ma diete wyznaczona przez lekarza i tego sie trzymam. Ryba uczulala go bardzo. W tym roku zjadl niewielki kawalek halibuta i oprocz niwielkiego swedzenia, nic sie nie pojawilo. A potrafila wystepowac wysypka z ranami a w najgorszym przypadku ataki dusznosci.

U nas na nic,ale dziecko ma alergie(stwierdzono). Na wiosnę mamy powtarzać ponownie.

Gość incognito*
moje dziecko nie ma na nic alergii, zrobiliśmy testy na wiele odczynników, bo takie było zalecenie lekarza, ktory podejrzewał alergię, jak okazało się ,to było zupełnie coś innego, eh ci lekarze...

incognito* a jakie miało objawy, że zrobiłaś testy?

Gość incognito*
moje dziecko odmroziło sobie policzki po sankach(a bylo kremowane i byl malutki mrozek) na policzkach zrobiły mu sie duze placki z krostkami, 3 lekarzy stwiedzilo,ze to na pewno alergia przez przypadek spotkalam w sklepie ordynatora oddz dzieciecego i powiedzial,ze to jest odmrozenie, kupilam gesi tłuszcz, kilka razy posmarowałam i zeszło

Gość kurka bez pazurka
Moje dziecko miało testy skórne w wieku 4 miesięcy. Wyszły jej 4 produkty i o dziwo się sprawdziło. Bo mawiają, ze u dzieci wychodzę zakłamane wyniki. Z tego co zauważyłam, tylko jednego produktu, który szkodzi mojemu dziecku, nie wykazały

Gość zaqwsx2
a mojemu dziecku nawet przy nutramigenie zdarzają się kupy ze śluzem,ropą i krwią i ponoć to alergia,tylko kurde na co?czekam na wyniki

Gość lady bronka
moja córka miała testy robione kiedy skończyła rok. skazę białkową pediatra zdiagnozował kiedy miała 3 tygodnie. z testów wyszło, że na białko nie jest uczulona, ale zawsze po podaniu czegokolwiek z białkiem krowim miała wysypkę i wychodziło azs. poza tym z testów wyszło uczulenie na banana, pomidor, truskawki, wszytko to się potwierdziło. mała piła nutramigen przez 2 lata, podawałam jej latopic, probiotyk dla dzieci z azs i alergia pokarmową. skaza już minęła, reszta uczuleń została. póki co nie widzę początków alergii wziewnej na szczęście.