Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość que mei boin

ten to mial w zyciu ciezko

Polecane posty

Gość que mei boin

eminem... ojciec zostawil, matka cpunka olewala i karmila dragami, w szkole przesrane, zmarla mu najblzsza osoba - wujek, pozniej stracil przyjaciela, zona zdradzila, 2 razy sie z nia rozwodzil, uzaleznienie... niektorzy tyle przez cale zycie nie przezyja co on przezyl przed czterdziestka

Gość que mei boin
nikt nic nie powie? :(

Gość zoska telimena
Znałam dziewczyne która jako nastolatka była molestwoana nastepnie miała liczne problemy szkoła dom rodzinne zaszła w ciąże facet ją zostawił, dziecko zachorowało zmarło sama też zmarła młodo :o nie kazdego zycie rozpieszcza

Gość que mei boin
zycie jest czasami straszne smuci mnie tez to, ze mimo, ze udalo mu sie po tym wszystkim podniesc, to zostal w nim jednak bardzo duzy slad i ciezko mu zaufac ludziom, budowac relacje

Gość zoska telimena
Piszesz jakbyś go znał ;) to nie do konca tak jest, on ma kase jest znany, nie wiesz jaki jest tak naprawde. Ja mam wrazenie ze mało w nim tego eminema którym kiedys był. W sumie co on mnie obchodzi :D ? sa ludzie którzy obok nas maja kosmiczne problemy

Gość goguś
ludu mój daj kase na leczenie z białaczki

Gość spokiuui
Nie dziwie się, jak ona ma po kolei 9 w 3 pierwszych punktach zwrotnych. ----PZ1 Dojrzewal bedziesz wewnetrznie w przyspieszonym tempie. Wywolane to bedzie okolicznosciami zycia. Bedziesz musial znosic cierpliwie otaczajaca cie rzyeczywistosc, osoby, konflikty i rozstania, akceptowac zmiany okloicznosci zycia lub miejsca zamieszkania (ewentualnie kraju). Czul bedziesz potrzebe ucieczki. Moze pojawic sie powolanie, ktorego realizacja bedzie utrudniona przez warunki zewnterzne. Mozesz miec (jako dziecko) do zakonczenia cos z poprzedniego zycia - czego nie zdolales dokonac. Koniec wpylwow tego punktu bedzie emocjonalnie trudnym przezyciem. Zwiazek uczuciowy moze skonczyc sie kleska lub rozczarowaniem. ---PZ2,3 Twoje zycie ewoluowac bedzie w kierunku bogatych relacji miedzyludzkich lub miedzynarodowych. Wiele bedzie w nim interesujacych doswiadczen i kontaktow, podrozy i zaangazowan w dzialalosc publiczna. Mozesz odniesc spore sukcesy. Twoje wlasne zycie bedzie kruche i nieciekawe: priorytet beda miec problemy i sprawy innych. Bedziesz musial dobrze zrozumiec swoje potrzeby emocjonalne. Nie rozpoznane stana sie przyczyne pomylek. Jego drugi cykl to 8 a wiec kasa. Duzo mozna wyczytac z daty urodzenia.

Gość que mei boin
jeste babka :) jego teksty mowia bardzn duzo o nim samym, czasami tak wiele w nich bolu poza tym skylar gray powiedziala, ze martwi sie o niego, jest bardzo samotny

Gość Szpindlerowy mlyn
a kogo obchodzi ten popierdoleniec? :o

Gość wez idzzzzzzzz
o matko, nie masz sie kim przejmowac??? obok jest miliony ludzi w gorszych sytuacjach, chociazby,hmm.... JA, ale nie bede sie tym tutaj ''chwalic''. A on przynajmniej ma kase i jest znany, zawsze cos. NIektorzy obok nie maja NIC, sa molestowani przez swoich rodzicow, nie maja co jesc, w co sie ubrac, a Ty jakims jakiegos Eminema bedziesz przezywac...