Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROBLEM Z PAMPERSEM

JAK ROZWIĄZAĆ TEN PROBLEM ???

Polecane posty

Gość PROBLEM Z PAMPERSEM

JECHAŁAM DZIŚ AUTOBUSEM Z KRAKOWA DO ZAKOPANEGO I W AUTOBUSIE JECHAŁA TEŻ MATKA Z DZIECKIEM. DZIECKO MIAŁO OKOŁO 1.5 ROCZKU. W POŁOWIE DROGI DZIECKO NIESTETY NAROBIŁO W PIELUCHĘ I ZACZĘŁO GŁOŚNO PŁAKAĆ, NA CO MATKA NIE UMIAŁA ZAREAGOWAĆ I NIE WIEDZIAŁA JAK UCISZYĆ DZIECKO. WIDZIAŁA, ŻE MAŁA NAROBIŁA W PIELUCHĘ, ALE NIE WIEDZIAŁA JAK PRZEWINĄĆ DZIECIAKA, A NIE BYŁO ZBYTNIO MIEJSCA NA TO. LUDZIE OBURZENI KRĘCILI GŁOWAMI, ŻE MUSZĄ ZNOSIĆ PŁACZ DZIECKA PRZEZ RESZTĘ POŁOWY DROGI. A CO WASZYM ZDANIEM POWINNA ZROBIĆ MATKA ? AHA KIEROWCA ODMÓWIŁ ZATRZYMANIA, PONIEWAŻ NIE MÓGŁ SIĘ SPÓŹNIĆ - JAK TO POWIDZIAŁ. PISZCIE ROZWIAZANIA, TYLKO SENSOWNE !!!

Gość pierwsze słyszę żeby dziecko
wyło z powodu narobienia w pieluchę. Tym bardziej, że w papmersach pewnie by nawet nie poczuło :)

Gość minipizza
JA bym wysiadła i poszukała jakiegoś miejsca, lokalu, sklepu gdzie jest toaleta. bo w lecie to jeszcze można gdzies na powietrzu, ale teraz zdecydowanie nie.

Gość PROBLEM Z PAMPERSEM
WIDAĆ, ŻE JESTEŚ NIEDOŚWIADCZONA KOLEŻANKO !!! W PAMPERS WSIĄKAJĄ TYLKO SIKI, A NIE GÓWIENKO !!! A CIEKAWE JAK SAMA BYŚ SIĘ CZUŁA, GDYBYŚ ZESRAŁA SIĘ W MAJTKI, TO CZY DUPA BY CIEBIE NIE SZCZYPAŁA I JESZCZE MUSIAŁA BYŚ SIEDZIEĆ NA TYM GÓWNIE 2 GODZINY....NO CIEKAWE JAK BYĆ WTEDY WYŁA !!! WYPRÓBUJ I SIĘ PRZEKONAJ CO DZIECKO PRZESZŁO :-)

Gość PROBLEM Z PAMPERSEM
NIE WIEM, PEWNIE JAK BY MOGŁA TO BY WYSIADŁA, ALE MOŻE NIE MIAŁA CZASU NA WYSIADKĘ. NA PEWNO NIKOMU BY SIĘ NIE CHCIAŁO CZEKAĆ NA KOLEJNY AUTOBUS Z KILKA GODZIN W SZCZERYM LESIE, ALBO NA STACJI BENZYNOWEJ.

Gość ww5
wyłącz caps locka bo nie da się tego czytać.

Gość będę mamą tuż tuż
Sama chciałbym wiedzieć jak postąpić w takiej sytuacji. Wiadomo ludzie nie zrozumieją i obwiniaja matkę, a co ona miała przewinąć dziecko w autobusie i co pieluchę wyrzucić przez okno ? Ludzie są jacyś dziwni :-(

Gość doswiadczona mama...
Zatkać czymś gnojowi ryja żeby mordy nie darł

Gość ciekawa....bardzo!!!
...jak duzo doswiadczonych mam mamy dzisiaj w naszej Polsce....ale to tylko dygresja>>..

Gość EveryBreathYouTake213
A autorka to chyba jest mega znudzona życiem że takie kwestie chce rozwiewać ahahahah ...

Gość ciekawa....bardzo!!!
przepraszam najblizej siedzace osoby!!!wyjmuje świeżego pampersika ,pachnaca nawilżająca chusteczke ,szybciutko wycieram pupke i ubieram dziecko ...dla malucha to tez kłopot!!!Wstydliwy.!!

Gość uciekaj poki mozesz!!!
Sama anatomia ...dziwia mnie jednak reakcje ludzi... nie mam dzieci ale pewno przewinelabym je w tym autobusie,a co,ma tylek odparzyc bo panstwo ą,ę nigdy nie byli dziecmi i moga dziwnie zareagowac bo male dziecko zrobilo kupe? Zuzytego pampersa dalabym do woreczka i zaraz po wyjsciu z autobusu wyrzucila. Zaden problem,gdy komus smierdzi niech podchyli okno...