Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropla beskidu9

Moj roczny synek wczoraj wyrecytowal "Pana Tadeusza" i

Polecane posty

Gość kropla beskidu9

obliczyl mi rate kredytu jaka bede miala za mieszkanie, poza tym zna juz 3 jezyki biegle i 2 w stopniu zaawanswoanym. No i wiadomo liczuy do nieskonczenie wielu, calkuje , rozniczkuje itp. ZAZDROSCICIE he he he

Gość Komorra
biedne dziecko to straszne miec matke idiotkę :D

Gość Hsgzhajaksbjsjz
O kuzwa a mój zna tylko 2 jezyki i nie calkuje :( chyba ma napięcie mięśniowe, idę jutro do lekarza :p

Gość Seksowna Mrs Woj
Zazdrościć??? Nie, bo masz kredyt....moje dziecko nie pozna tego slowa bo zadbaliśmy o to od strony finansowej :-D Jesteśmy młodzi bogaci i zabójczo zakochani w sobie i naszym synu. Ajjj, jedźcie żmije po mnie a ja spadam do mężusia :-P

Gość oj tam a na tvn 7
jest fajny film o Supertrampie... fajnie mi sie ogladalo , poki nie wiedzialam jakie jest zakonczenie i ze to na faktach autentycznych. jak bardzo musimy uwazac na to, jakimi rodzicami jestesmy...

Gość sophie marceau 58
moja corka tanczy w balecie od 2 lat, a ma 2,5. cwiczy joge oraz pilates, zatsanawiam sie czy zapisac j na zajecia zumby i spinning. co 0 tym myslicie????????? dodam tez ze uczy sie jezykow obcych angielskiego, niemieckiego, hiszpanskiego i szwedzkiego.

Gość Hsgzhajaksbjsjz
Seksowna, jesteś głupia :) ja tez mam kredyt w celach podatkowych a mały jest zabezpieczony na przyszłość :p ale ty masz ograniczone myślenie!!

Gość Hsgzhajaksbjsjz
Sophie twoja mała jest trochę opóźniona ale zapisz ja na te zajęcia i nadrobi.

Gość Autorko powiem ci
No , to jak takim tempem żyje to za kilka lat wszystkiego już spróbuje i będzie mogła się położyć do trumny :) (pewnie powie że ma nareszcie spokój ).

Gość tak, tak wiem po co ten temat
żałosny zreszta, bo swiadczy o tym, jak bardzo przezywacie , nie wierzycie i jak was wkurza to,ze czyjes dziecko umie cos wiecej. Dzieci rozwijaja sie w bardzo r ó z n y m tempie. Na kafe moga byc matki tak tych duzo szybciej rozwijajacych sie, nie tylko tych w normie. Jesli rozwijaja sie szczególnie szybko , czy tez w ciekawych dziedzinach - co dziwnego, ze matki sie ciesza. Ale nie daj Bog pochwalić się- na kafe wolno pisac tylko o swoich niepowodzeniach. Stara historia z modlitwą "i daj panie Boze, zeby sasiadowi zdechla krowa" sprawdza sie w tym topiku w 100%. Dotyczy to zreszta nie tylko tematów o dzieciach.

Gość Hsgzhajaksbjsjz
Oj tam oj tam nie przesądzają z ta trumna :p

Gość Hsgzhajaksbjsjz
To ja tez wam powiem :p NIE MACIE ZA GROSZ POCZUCIA HUMORU!!! Pozdrawiam autorkę :)

To pikuś! Moja dziewięcioletnia córka od 3lat mieszka sama. Skończyła studia w zeszłym roku i obecnie pracuje jako dyrektor banku, w którym ludzie bez poczucia humoru trzymają swoje oszczędności :D

Gość eerr
a ruchał już?

Gość oto nasza ojczyzna
kurde może by ten twój synuś pomógł mojemu w 2 gimnazjum z matmy ? bo ja już nie ogarniam

Gość oto nasza ojczyzna
a swoją drogą celna ironia , rzygać się już chce od tych siada stoi zrobił kupkę uśmiechnął się fee

Gość Łeee to twój jest cienias...
Mój jest młodszy od twojego a recytuje XIII Księgę, Mrówki, włada klingońskim i liczy macierze!

Gość moj dzis rano
mowil do mnie tylko w jezyku mandarynskim. ha ha ha no i co ZAZDROSCICIE

Gość jkhb
ale trzeba mieć najebane we łbie ,jak się pisze na FAKTACH AUTENTYCZNYCH , to jak powiedzieć że mleko jest mleczne a masło maślane.....