Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eggi;;;

ginekolog- prywatnie czy na nfz???

Polecane posty

Gość eggi;;;

zamierzam iść do ginekologa, ale mam wahania bo kiedyś chodziłam państwowo do przychodni i nie mam dobrych wspomnień - było szybko i bez badań, cytologię robiłam w ramach programu profilaktycznego, prywatnie też byłam ale też nie było rewelacyjnie - lekarz ziewał, kiedy mówiłam o problemie, nie zrobił mi ani usg ani cytologii i gdzie tu iść???

Gość aaaparafka
Ja sądzę, że naprawdę dobry lekarz nie różnicuje pacjentów na prywatnych i publicznych. Znam takich :)

Gość eggi;;;
chodzi mi o to, że lekarze ginekolodzy, którzy przyjmują w przychodzni na nfz po prostu są "banalni" - badań nie zlecą, szybko badanie w gabinecie i przepisywanie leków w ciemno, no i podejście ich jest bardzo płytkie do problemów, dlatego obawiam się tam iść a z drugiej strony prywatnie też chodziłam i wcale lepiej nie było..

Gość aaaparafka
No właśnie, jedyne wyjście to szukać i próbować. Jeśli jesteś ze Szczecina, to mogę polecić kilka osób :)

Gość skoro nie mozesz byc w ciazy
To nie ma znaczenie. Wszędzie są lekarze i konowały.

Gość eggi;;;
nie nie jestem ze szczecina, raczek z okolic krakowa:), południowa polska, tu gdzie mieszkam ginekologow jest mało...nie ma w kim wybierac niestety...a poza tym mam wielkie opory isc, bo ostatnim razem lekarz na mnie nakrzyczał ze nie ma mnie jak zbadac bo jestem dziewica...

Gość eggi;;;
a musze sie wybrać, bo martwią mnie pewne sygnały od mojego organizmu i boje sie, że to coś poważnego...

Gość Malinowa_Róża
eggi, ja mogę polecić ginekologa przyjmującego prywatnie w Krakowie, jeśli chcesz... Świetna lekarka:)

Gość eggi;;;
malinowa róża->byłabym wdzięczna, bo tu gdzie mieszkam to szkoda gadać, strach iść w ogóle do jakiegoś...

Gość Malinowa_Róża
eggi, ja polecam dr Olgę Kacalską- Janssen. To jest ginekolog z kliniki Endokrynologii Ginekologicznej na Kopernika. Lekarka z dużą wiedzą, profesjonalna. Wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiada wyczerpująco na każde pytanie. Przy tym bardzo pozytywny stosunek do pacjentki, wizyta przebiega bez stresu i pośpiechu. Lekarka jest bardzo sympatyczną i miłą osobą. W Krakowie przyjmuje w trzech miejscach, cenowo najbardziej opłaca się w Vip-med na Cegielnianej. Gorąco polecam:)

Gość wioretta

pilnie potrzebuję namiarów na ginekologa z okolic Andrychowa!