Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietki pomozcie

nocne mdłosci, ciaza?

Polecane posty

Gość kobietki pomozcie

Mialyscie. Nocne mdlosci podczas ciazy? My z mezem staramy sie od 4 mscy i ok 2 tyg temu kochalismy sie dzien po @. Teraz od kilku dni mam nocne mdlosci. Czy to moze oznaczac ciaze? Boje sie robic testu...boje sie,ze znow bede rozczarowana,nie chce sie 'napalac'...

Gość cjnbbgzb
mozesz byc w ciazy,u kazdego jest inaczej,ja mialam przewaznie wieczorem do poznej nocy,przespalam sie i ledwo otworzylam oczy to znowu do kibelka

Gość cjnbbgzb
aaa moja kumpela po calych nocach nie spala,w dzien sporaycznie ale w nocy to miala masakre

Gość troche za szybko chyba
Jak na mdlosci...?

Gość popychany post
przestań brać tabletki hormonalne

Gość kobietki pomozcie
Ja sie w nocy budze i jest mi niedobrze. rano jak gdyby nigdy nic...dlatego troche mnie to dziwi. Ale dziekuje wam za slowa otuchy:-) a wy jakie mialyscie objawy? I mniej wiecej po jakim czasie?

Gość kobietki pomozcie
Nigdy nie bralam tabletek...

Gość cjnbbgzb
mi mdlosci sie zaczely dopiero ok 6 tyg-dopiero -w sumie bardzo wczesnie,wlasnie po tym zorientowalam sie ze jestem w ciazy.A jak wygladal ostatnio Twoj okres?? normalny,moze krotszy? mniej obfity?

Gość kobietki pomozcie
Okres mialam normalny i kilka dni przed robilam test- wynik negatywny. Potem dzienpo @ kochalismy sie i mniej wiecej 8-9 dni pozniej zaczelam odczowac mdlosci... choc czasem sobie mysle czy to nie wytwor mojej psychiki...

Gość cjnbbgzb
Moja znajoma,miala do 4 mies plamienia,tzn ona to brala za okres i dopiero w 4 mies poszla do lekarza...i dowiedziala sie ze jest w ciazy.W sumie u ciebie jest dopiero 2 tyg po stosunku,wiec na mdlosci chyba jest rzeczywiscie za wczesnie,ale skad ja to moge wiedziec,moze rzeczywiscie sa takie przypadki ,ze mdlosci zaczynaja sie tak predko? zycze ci powodzenia autorko i upragnionych 2 kresek ;)

Gość cjnbbgzb
poki nie zrobisz testu bedziesz sie stresowac,a moze ty masz te mdlosci wlasnie ze stresu?

Gość pisnistka
Ja o ciazy dowiedxialam sie w 2 miesiacu.. nawet okres mialam normalnie..

Gość cjnbbgzb
I nie chce Cie dolowac,napewno za niedlugo ujrzysz te 2 kreseczki tylko daj sobie troche na luz,takie "staranie sie na sile" niczemu dobremu nie sluzy,wycisz sie zrelaksuj,zapomnijcie na jakis czas ze sie staracie.Wiem latwo sie mowi,ale musicie sprobowac ;)

Gość kobietki pomozcie
Dziekuje:-) mam nadzieje,ze wkrotce sie uda o ile juz sie nie udalo:-) chyba nie wytrzymam,zrobie dzis test.

Gość cjnbbgzb
No wlasnie co jedna kobietato inny organizm !!! zrob test autorko,a kiedymasz miec miesiaczke teraz?

Gość cjnbbgzb
Ja mam do teraz,co jest bardzo dziwne prawie wszystkie objawy ciazy-przed okresem to takie moje PMS,mdlosci,nadwrazliwosc na zapachy,nawet biegunki i wiele innych.I najgorsze ze to sie u mnie zaczyna 2 tyg przed okresem....

Gość uciekaj poki mozesz!!!
Autorko zycze Ci abys jak najszybciej ujrzala 2 kreseczki:-)

Gość roszpunka999
a dzisiaj zaczyna sie 5-ty dzien jak powinnam dostac @ i nic. zadnych objawow. gdzie zawsze piersi mam bolace. zrobilam 3testy i negatywne wszystkie. czy mozliwoscia jest ze test nie wykryl jeszcze ciazy jesli w noej bym byla?

Gość cjnbbgzb
nie wydaje mi sie,5 tydzien test juz powinien wykryc ciaze,idz do gina ;)

Gość roszpunka999
ale nie tydzien tylko piaty dzien.