Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z okiennka

czy KTOS zawiodl sie SEKSEM ????

Polecane posty

Gość panienka z okiennka

mial duze oczekiwania co do seksu poczul zawod jak juz wkoncu zaczal wspolzyc??? Ja tak mam :-/ wczesniej mialam orgazm prawie za kazdym razem lechtaczkowy podczas pettingu teraz nie mam nic, oprocz posuwania w srodku nic nie czuje mimo zmian pozycji :/ wspolzyje od 7 mies i jestem zawiedziona :(

Gość XL chętny na ...
Zawiedziona ? co to znaczy ? Może powinnaś zmienić partnera,albo go wysłać na kurs.Moja ma też orgazm łechtaczkowy i potrafię jej go zapewnić.Mogę swoją maczugą mieszać do woli i tak nie dojdzie.Pomagam jej stymulacją łechtaczki lub podczas ruchów sama sobie robi wraz ze mną.Lubię jej lizać i jest szczęśliwa gdy to robię.Staram się urozmaicać jej te zabawy,a to języczek,paluszki czy mały wibratorek wraz z akcją paluszkami w ci...pce.Powinnaś jeszcze trochę podpowiedzieć swojemu na co masz ochotę,jak sam jest za mało doświadczony.Mie lamentujcie,tylko uczcie się siebie.

Gość panienka z okiennka
kocham go jestesmy razem3 lata i nie chce zieniac partnera, on tez sie stara tylko ja jakos nie moge sie skupic :/ rozprasza mnie jak bedac we mnie masuje mi lechtaczke

Gość XL chętny na ...
To co narzekasz ! Postaraj się skupić i czuć partnera.Może oglądasz telewizor jak jest w Tobie.To mi nie wygląda za bardzo na kochanie.

Gość panienka z okiennka
moze dlatego ze wspolzyje od krotkiego czasu

Gość Facio taki jeden znany
panienka z okiennka nie przejmuj się dotrzecie się ale musicie rozmawiać co Cię kręci, kobietę nie tak prosto zadowolić jak faceta każda jest inna, musisz się rozluźnić myśleć o seksie to tkwi w twoim umyśle :).

Gość XL chętny na ...
Doświadczenie przychodzi z latami,a młodzi ludzie chcieli by zaraz,teraz bez bólu i zawiedzeń.Nie raz po latach zmienia się partnera bo nie spełnia naszych oczekiwań i przeważnie za długo na coś...co nas obudzi.Tkwi się w związku,który nas męczy,nie satysfakcjonuje,ale szkoda nieraz tych lat i męczymy się dalej.

Gość panienka z okiennka
on spal przede mna z 4 kobietami, dla mnie wszystko jest nowe i nadal sie ucze, zastanawia mnie tylko czemu zanim zaczelisy uprawiac seks moglam dochodzic praktycznie za kazdym razem jak mnie tam dotykal a teraz zdarza sie to sporadycznie :/ co najsmieszniejsze w momencie kidy jestem polspiaca np :p moj partner jest dosc aktywny - srednio uprawiamy seks dwa razy dziennie i moze przez to nie mam czasu napalic sie na niego :p

Gość panienka z okiennka
moze wypowie sie ktos kto ma podobnie??

Gość fddfdsffdsdfs
Ja się nie wypowiem, bo mój ze mnązerwał (jedyny jak narazie), seks był ekstra, a teraz posuwa inną... ja pierdolę... idę dalej płakać.

Gość XL chętny na ...
Słuchaj to może z waszą chemią coś nie tak,a Ty sobie wmawiasz cuda.Nie męcz się to nic nie da jeśli teraz masz takie problemy. Mam przeszło 50 i moja pani tak samo,ale jeszcze nikt nikomu się nie znudził.Jesteśmy też już ze sobą ponad trzy lata i chyba by nie wiem co musiało się stać byśmy nie dali sobie ...:) W wolne dni to dwa razy murowane,a i na ten ... jeszcze ...:) więc nie zwalaj nie masz czasu się podniecić,skupić.

Gość panienka z okiennka
wczesniej nie bralam tabsow anty moze to ich wina, zauwazylam ze znacznie spadlo mi libido :/

Z tabletkami trzeba uważać i wybrać takie, które jak najmniej obniżają libido. My nie stosujemy żadnej antykoncepcji. Przez pierwsze 2 lata współżycia tylko. Teraz zacznie plastry i bieżą jestem jak one wpłyną na nią.

Gość panienka z okiennka
no tak tylko z innych tabswo moga byc inne skutki uboczne moze i gorsze:/