Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Cini_

Mam psychiczny problem...

Polecane posty

Dowiedziałam się wczoraj, że mój mąż nie miał przede mną jednak żadnej partnerki w łóżku... Kiedyś powiedział mi coś innego, pewnie się wstydził. Problem mam dlatego, że ja niestety miałam jednego partnera przed mężem i od wczoraj mnie to męczy... Przecież czasu nie cofnę, ale gryzą mnie okropne wyrzuty sumienia. :(

Do tego dołączyły buzujące hormony... W ciąży jestem. Do niedzieli powinnam urodzić. Chciałam się tylko wygadać. :(

No tak. I takich wypowiedzi się tu spodziewałam w sumie..m

Gość odwiedziny
nie rozumiem , dlaczego cię to gryzie? ludzie tak mają, że sex uprawiają . Każdy ma jakieś doświadczenia, nie byliście w związku , nie zdradziłaś, więc o co kaman?

Zastanawiam się, kto tam siedzi po drugiej stronie i jak zachowuje się w realu. :|

Bo on mi dał siebie, a ja nie mogłam mu podarować takiego prezentu. Do tej pory usprawiedliwiałam się jakoś tym, że o też z kimś spał, a teraz... Masakra. Nie jestem jakąś pobożną cnotką, ale męczy mnie to okropnie!

Gość odwiedziny
jestem kobietą , z dużym doświadczeniem, z 16 letnim stażem małżeńskim, 2 dzieci :) w realu jestem spokojnym racjonalnym człowiekiem , czasem mam tylko małe adhd jak mi ktoś na odcisk nadepnie :) prezent od męża... Ty dasz mu ważniejszy , niż on dał tobie, gdybyś w ciąży nie była , nie miałabyś takiego problemu , to hormony :D

Gość odwiedziny
o sorry o tej ciąży , to z podobnego tematu na macieżyńskim:D

Gość odwiedziny
nie kurde to Twój temat :D leżę właśnie i karmię , więc mój "mUSK" przestaje funkcjonować :D

Może masz rację z tymi hormonami... Dziecko się urodzi i obydwoje zapomnimy o takich, w sumie przy tym nieważnych sprawach. Żeby tylko to kiedyś nie powróciło... Swoją drogą - głupia moda, że facet wstydzi się, że jest/był prawiczkiem. Mnie to trochę pozytywnie zaskoczyło. Tylko później, jak przemyślałam, to zaczęło mnie dręczyć...

Mój mąż też był prawiczkiem. Ja przed nim byłam z jednym mężczyzną, był to 3-letni związek więc za ręce się nie trzymaliśmy.Nigdy nie usłyszałam wyrzutów ze strony mojego męża, że nie byłam dziewicą, powiedzial, że dla niego liczy się to co jest teraz a nie to co było.Jesteśmy 14 lat po ślubie, kochamy się, nie zdradzamy i to jest najważniejsze.Głowa do góry !

Ja też nie usłyszałam zarzutów. Mąż powiedział mi, że nie przyznał się do tego, że był prawiczkiem właśnie dlatego, że mogłabym mieć jakieś wyrzuty sumienia, a nie powinnam...