Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suszara

sushi w Poznaniu gdzie????

Polecane posty

Gość suszara

gdzie można zjeść dobre sushi w Poznaniu w miłej atmosferze ze przystępną cenę?

Gość suszara
jak się nazywa lokal??

na swietym marcinie n/wko kupca , na rogu jest fajna restauracja.

Gość suszara
ok dzięki za namiary

Gość tamdol
Bardzo dobre i niedrogie sushi można zjeść w Imbir Sushi przy ul. Słowiańskiej 55a. Polecam, bo moim zdaniem to najlepsze sushi w Poznaniu. Ostrzegam natomiast przed ArtSpot Sushi, która serwuje sushi wyłącznie z dostawą do klienta. Skusiła mnie ich oferta na grouponie, jednak to co zaserwowali, to nieporozumienie. Ochyda.

Jadałem w Sapporo na Wichrowej.Ceny i jakość ok.Ale ostatnia moja wizyta była ta rok temu.Nie wiem jak teraz.

Gość gość
Haiku Sushi :) sprobowałęm Polecam ;) !!

Gość gość
Ponad rok temu byłam w poznańskim Centrum Handlowym Malta, gdzie jadłam bardzo dobre sushi. Niedługo znowu wybieram się do Poznania i chciałam pójść do tej samej restauracji na lunch. Nie wiecie czy nadal się tam znajduje?

Gość gość
Sushi jest mdle i bez smaku .

Gość gość
słyszałam, że na Wolskiej 3/1 zapodają świetne sushi w miłej, ciepłej atmosferze. podobno wg nowego, białoruskiego przepisu i warto się wybrać ;-)

Gość gość
sushi wg. białoruskiego przepisu?? :D to musi być ciekawe :) ja jednak jestem wierna Haiku- zamawiam tam na sylwestra :)

Gość jula29
Cześć, ostatnio przypadkiem trafiłam na jedna restaurację z sushi poznań, zaskoczyła mnie pozytywnie miła obsługa oraz pyszne sushi, restauracja Zindo - http://www.zindo.pl/

Gość gość
Tutaj możecie też sprawdzić kilka polecanych lokali z sushi :)

Gość marika1995
Polecam Wam serdecznie restauracje Kenko, ogólnie należałam do osób, które lubią sushi ale totalnie zmieniłam zdanie po tym jak zjadłam tam, nie lubie surowych ryb a tam przygotowano cos specjalnie pod moje gusta. Sprawdźcie sobie www.kenko.pl maja super ceny!

Gość arekk

Dużo zamawiam pizzę z Maxipizza i zawsze jest okej, dobrze wypieczona, składników też dają uczciwie, a nie jakieś resztki typu dwie oliwki na cały placek :) u nich na pewno dużym plusem jest bardzo szybki dowóz przez co pizza jest jeszcze gorąca tak że trzeba uważać żeby się nie sparzyć.

Gość nhj
Dnia 4.07.2019 o 11:00, Gość arekk napisał:

Dużo zamawiam pizzę z Maxipizza i zawsze jest okej, dobrze wypieczona, składników też dają uczciwie, a nie jakieś resztki typu dwie oliwki na cały placek :) u nich na pewno dużym plusem jest bardzo szybki dowóz przez co pizza jest jeszcze gorąca tak że trzeba uważać żeby się nie sparzyć.

Rowniez polecam ta pizzerie